Start van de hike
July 24, 2023 in Austria ⋅ ☀️ 14 °C
Na een mooi trouwweekend van Sander en Lisa, is het tijd om mezelf klaar te maken voor de trip. Ik ben blij dat het vandaag niet zo lang wandelen is, want vannacht lag ik om 2 uur in mijn bed en ikRead more
Dag 1 Igls naar Glungezerhutte
July 24, 2023 in Austria ⋅ ☁️ 13 °C
Na een weekend vol feest is het vandaag tijd om te starten met het 2e deel van mijn vakantie: een hike in Tirol. In 6 dagen lopen van Ifls naar Schwaz. Rond 10:30 weggereden uit Ehrwald, en met eenRead more
Dag 2 Van Glungezerhutte naar Lizumerhut
July 25, 2023 in Austria ⋅ ☁️ 10 °C
Gisteravond nog een briefing gehad over de route van vandaag. De oorspronkelijke route gaat over een bergkam, en gezien de weersomstandigheden, is dat nu niet te doen. We moeten lopen naar de bergbaanRead more
Dag 3 Lizumerhutte naar Weidenerhutte
July 26, 2023 in Austria ⋅ 🌫 2 °C
Dag 3
July 26, 2023 in Austria ⋅ 🌫 2 °C
Vannacht lekker geslapen. Gisteravond een kaartspelletje gespeeld met 2 Belgen (een koppel dat dezelfde route loopt) en 2 Nederlanders (vader en zoon die de route tegengesteld lopen).
Bij deRead more
Vervolg dag 3
July 26, 2023 in Austria ⋅ ☁️ 9 °C
Rond 9:15 uur leek het weer beter te worden, dus was het tijd om te vertrekken. Vanwege de kou had ik een ondershirt, een tshirt, een softshell jas en er regenjas aan. Over mijn wandelboek eenRead more
Dag 4
July 27, 2023 in Austria ⋅ ☁️ 7 °C
Vandaag ging de route van de Weidererhutte naar de Rastkogelhutte. Als hoogste punt staat de Rastkogel op de kaart een top van 2700 meter.
Gisteravond,na het eten (spaghetti bolognese en taart toe)Read more
Dag 5
July 28, 2023 in Austria ⋅ ☀️ 11 °C
Van Rastkogelhutte naar Kellerjochhutte.
Als ik smorgens in de spiegel krijgt, lijken de wallen onder mijn ogen steeds meer te zakken, verder heb ik last van een rauwe keel. Nog 1 echte wandeldag,Read more
Dag 6 Kellerjochhutte naar Schwaz
July 29, 2023 in the Netherlands ⋅ ⛅ 22 °C
En toen was ik weer thuis, na een mooie hike door het Inntal.
De laatste hut was een mooie afsluiting van de trail: een mooi uitzicht over het dal, heerlijk eten, vriendelijk personeel, kortom allesRead more

TravelerKort nachtje voor je
TravelerJa, uitrusten komt later wel😃
TravelerGaaf! Onwijs veel plezier op de reis!
TravelerDank je wel. Komt goed👍🏻