FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Bram SiedersCentraal-AziëTraveler
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 4
    • Thursday, May 26, 2022
    • ☀️ 31 °C
    • Altitude: 846 m
    • KazakhstanAlmaty43°14’50” N  76°57’55” E
    1In deze hal werd voornamelijk groente en fruit verkocht, met heel veel afdingen
    1111Klopt. Vlees.121Plantjesss1Een mini restaurantje boven de markt! Het pastte echt totaal niet bij de rest, maar wel grappigZhambyl Kazachse StaatsfilharmonieDit zijn de soort woonwijken om het centrum heen en waar mijn hostel zitWaarom niet, midden in een woonwijk?Over midden in een woonwijk gesproken, dit staat ook midden in de woonwijk (een banketzaal)Volgens mij is RSR een busje kwijt. Óf ze nemen hun slogan wel erg serieus

Almaty/Алматы - Dag 4

May 26, 2022 in Kazakhstan ⋅ ☀️ 31 °C

Vandaag heb ik, met warm weer, de Zelenyy Bazar bezocht. De Zelenyy Bazar, ook wel "The Green Bazaar" genoemd, is gemaakt in 1875 en bestaat uit twee grote hallen waar voedsel wordt verkocht. Om de hallen heen is een soort tweede markt ontstaan waar heel veel kleding, schoenen, speelgoed wordt verkocht en veel iets té specifieke kraampjes staan met bijvoorbeeld alleen maar kranen en tape. Ik heb m'n oogjes uitgekeken.Read more

See translation

Ongelooflijk alle die hallen met eten. [Suus]

Klopt. Vlees.Zou dat in 1 dagje uitverkocht raken ? [Suus]

Irma Mulder

TravelerIn deze hal werd voornamelijk groente en fruit verkocht, met heel veel afdingenoh, dat ziet er geweldig uit. En lekker😋

9 more comments
    2 likes