FindPenguins
  • Iscriviti
Mostra sulla mappa
  • Bram SiedersCentraal-AziëViaggiatore
    • Mostra viaggio
    • Aggiungi alla lista dei desideriRimuovi dalla lista dei desideri
    • Giorno 15
    • lunedì 6 giugno 2022
    • ⛅ 25 °C
    • Altitudine: 2.657 m
    • KyrgyzstanOtmëk Vostochnyy42°12’39” N  73°15’7” E
    Manas. Manas is een beetje de Abai van Kyrgyztsan, overal standbeelden en vernoemingen 🙃Één van de vele kuddes dieren op de weg. Uiteraard waren de schapen m'n favorietenHet plaatsje wat eigenlijk ons eindpunt zou zijnAl vrij veel geklommen

Otmok Pass/Өтмөк Ашуусу

6 giugno 2022, Kyrgyzstan ⋅ ⛅ 25 °C

Vandaag de eerste fietsdag, over een wat grotere weg die langs een aantal dorpjes loopt. Veel kuddes met dieren over de weg en veel zwaaiende mensen. Omdat we om 13:00 al op de plek waren waar we zouden overnachten, besloten we nog wat verder te gaan. Volgens Azamat was dit een bergpas, maar het zou maar vier kilometer zijn... Dat bleek niet waar, het was een hele fikse klim. Het beginpunt Talas ligt op 1244 meter, en de top van de Otmok Pas ligt op 3225 meter. Vele meters geklommen dus! Onderweg begon het nog te regenen en wederom waren er heel veel mensen die zwaaiden en stoppende auto's om me wat eten en water te geven. Het was heel erg grappig.

Na wat gedaald te hebben, hebben we een mooie plek gevonden om te slapen.

Gefietst: 101 km.
    Leggi altro

Guarda la traduzione
    Esther Herlaar

Viaggiatorewat bijzonder allemaal! Maar je hebt het steeds over wij. Fiets je samen? Of is die ander de gids die in de auto zit?

Esther Herlaar

ViaggiatoreEn zijn jullie lekker aan het wildkamperen? Wauw...en koud!

Klazien Sieders

Viaggiatorewat een mooie ervaringen Bram! Ook een heel sportieve prestaties! En wat is de bevolking aardig!

1 mi piace

Mostra viaggio