לינט יאיום-בואקיה, הווייה שחורה
23. April 2023 in Spanien ⋅ 🌧 15 °C
התערוכה הבאה שביקרתי בה הייתה של האמנית הלונדונית, לינט יאיום-בואקיה. מתברר שהיא ציירת נודעת, ולמיטב הבנתיWeiterlesen
אוסקר קוקושקה, אוסטרי ואנטי-נאצי מובהק
23. April 2023 in Spanien ⋅ 🌧 16 °C
התערוכה האחרונה שהספקתי לבקר בה הייתה של אוסקר קוקושקה, אמן אוסטרי ממוצא צ׳כי. כנראה הוא היה אישיות מעניינת,Weiterlesen
חוויית מוזיאון לאמנות
23. April 2023 in Spanien ⋅ 🌧 16 °C
היום כאמור ניצלתי את יום המנוחה שלי לביקור במוזיאון גוגנהיים המפורסם בבילבאו. הוא במרחק של שעתיים נסיעהWeiterlesen
Why does a duck cross the road?
24. April 2023 in Spanien ⋅ ⛅ 7 °C
הבוקר ביציאה מבורגוס נתקלנו באישה חוצה בפראות את הכביש, ולידה אמא ברווזה עם שני ברווזונים קטנים. הם ניסו לחצותWeiterlesen
התחלנו את המסטה
24. April 2023 in Spanien ⋅ ⛅ 14 °C
היום יצאנו מבורגוס והלכנו כ-31 קילומטרים עד לעיירה מונטנאס. בכך התחלנו את החלק הידועה לשמצה של המסלול הזה,Weiterlesen
The Way
24. April 2023 in Spanien ⋅ ⛅ 16 °C
עוד לפני ההגעה לכאן שמעתי על סרט הוליוודי שמתרחש בקמינו. רוברט סיפר לי אתמול בהתלהבות שהסרט הזה מוקרן הרבהWeiterlesen
Bromance
24. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 20 °C
לאחר המקלחת ביקרתי בכנסייה המקומית, ושם פגשתי את ניקו (ניקולאס). הוא מגרמניה, בן 19 וגר ליד מינכן. פגשתי אותו כברWeiterlesen
הונטנאס
24. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 20 °C
זו עיירה שנמצאת במעין שקע בתוך המסטה, כך שיכולנו לראות אותה רק כשממש התקרבנו לעיירה. היא משופעת אך נעימה, וארוחת הערב לצליינים הייתה ממש מהנה, עם הרבה יין כמובן כמדי ערב.
משמעות ההליכה בשבילי
24. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 15 °C
התכתבתי קצת עם אריאל בנושא ההליכה כאן והמשמעות שלה לצליינים, והוא שאל אותי — איפה אני שם את עצמי במשמעות של זהWeiterlesen
חיים עצמאיים
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 9 °C
דיברנו על הלבוש שאנחנו נוהגים ללבוש ביום-יום, שחשוב לנו להתלבש יפה ולפי הסגנון שלנו, עם איזשהו קו מסוים. צחקתיWeiterlesen
ללכת בתוך ציור
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 10 °C
היום היה יום ממש יפה. לאורה אמרה שזה כמו ללכת בתוך ציור והיא צדקה.
בבוקר עברנו ליד שרידי מבנה דתי כלשהו, וזה היהWeiterlesen
נפלאות החיטה המלאה
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 14 °C
שלשום קניתי במרכול לחם חיטה מלאה במקום הבאגט הקלאסי שלי מאז תחילת הקמינו. בהתחלה לא ראיתי שהיו להם באגטיםWeiterlesen
יום הזיכרון
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 15 °C
סיפרתי לצליינים אחרים שהיום זהו יום הזיכרון בישראל. לאורה סיפרה לי שגם אצלם יום הזיכרון ויום העצמאות הם יוםWeiterlesen
מיץ תפוזים ו-Trader Joe’s
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 17 °C
בהליכה עם ג׳ון דיברנו על השכיחות של מיץ תפוזים בארוחות הבוקר כאן. ציינתי שזה דבר אמריקאי והם ציינו שבכלל לא,Weiterlesen
בירת צהריים
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 20 °C
היום היה דל מאוד באפשרויות למזון ולמשקה, ואחרי הביקור בכנסייה האיטלקית היה מקום נעים לאכול. לאורה אכלהWeiterlesen
An Irishwoman
25. April 2023 in Spanien
במהלך ההליכה פגשנו אישה אירית שהיא חלק מחבורת מטיילות. הן מטיילות יחד באירלנד ומדי פעם גם במקומות נוספים. זוWeiterlesen
The mustard team
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 22 °C
במהלך ההליכה פגשנו שני איטלקים Aldo ו-Martion שהולכים את הקמינו במקטעים. הם הלכו אשתקד מסן-ז׳אן עד לבורגוס והפעםWeiterlesen
We treat you with respect
25. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 24 °C
הגענו לאלברגה הכי גדול בכפר הקטנטן הזה (70 מיטות). לבעלי האלברגה יש גם בית מלון צמוד, ושם הקבלה. כשהגענו לשם היהWeiterlesen
ואולי המטרה היא פשוט להרגיש?
26. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 9 °C
נשאלתי האם יש לי מטרות למסע הזה, יעדים שאני רוצה להשיג או איזשהן מחשבות שאני רוצה לפתור או לפצח. באופן כללי,Weiterlesen
הזהו טבע?
26. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 13 °C
אתמול בהליכה עלתה השאלה האם המרחבים היפהפיים שאנחנו מטיילים בהם, הם טבע?
מצד אחד, מדובר בצמחים ויש כאן בעליWeiterlesen
חיסרון לטיול בספרד/צרפת
26. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 16 °C
עד כה טיילתי בספרד ומעט בצרפת, ונראה לי שהחיסרון בטיול באזורים הכפריים עבורי הוא שמעטים יודעים אנגלית. סבירWeiterlesen
חברויות-קמינו
26. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 19 °C
לאחר הפיצול ממל ומאלישה שלא לקחו יום מנוחה, בעצם אין לי ״חבורה״. יש מגוון של אנשים שאני בידידות עמם, וזה נפלא,Weiterlesen
מחשבות-אלברגה
26. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 21 °C
אינני זוכר אם ציינתי זאת כבר, אבל בדרום קוריאה עשו תוכנית טלוויזיה על הקמינו, לא הבנתי בדיוק כמה עונות, אבל זהWeiterlesen
ערפל קסום
27. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 10 °C
הבוקר התחלנו ללכת מקוריאון, והכל היה מלא בערפל מדהים. ממש עננים על פני הקרקע.
מדינת ספרד
27. April 2023 in Spanien ⋅ ☁️ 9 °C
זה מעניין לטעום קצת מהדינמיקה הפנימית כאן בספרד כזר. הבוקר דיברתי עם לוסי האמריקאית על שאולי ספרד היא לא באמתWeiterlesen