חצי
April 27, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 11 °C
זהו, היום עברנו את חצי הדרך אל סנטיאגו. כצפוי, מצד אחד זה מרגיש שזה עבר מאוד מהר, ומצד שני זה מפתיע שעוד ארוכה הדרך עד לסיום. על כל פנים זה מרגש
העיירות כאן
April 27, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
אחרי מקטע חריג של 17 קילומטרים ללא יישוב, הגענו לכפר ושם באופן משעשע נתקלתי ברכב של חנות הדגים שהייתה בעיירהRead more
שגרת הקמינו
April 27, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 25 °C
בימים האחרונים חשבתי על זה ששגרת הקמינו הוטמעה בי וזו השגרה שלי: קמים מוקדם בבוקר; הולכים הרבה; עושים צ׳ק-איןRead more
ערב נעים (ומשכר כרגיל)
April 27, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 27 °C
העדפתי לסעוד הערב באלברגה האחר עם זוג אמריקאים מטנסי שאני מיודד איתם מהבוקר הראשון של ההליכה, גראנטRead more
החיסרון בצעידה מערבה
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 12 °C
באופן כללי המסלול שלי לכיוון מערב, והיתרון הוא שהשמש היא בגב שלנו וכך פחות מפריעה להליכה. מצד שני, בזריחה זה בעצם חיסרון כי צריך להסתובב כדי לצפות בה ולא רואים אותה באופן רציף. בקטנה
לא הר בנטל ולא גבעת התחמושת
April 28, 2023 in Spain
בהתחלה זה נראה כמו משהו צבאי למחסה, אבל מתברר שבעיירות כאן לאורך השנים חפרו תאים לאחסון ולייצור יין!
העתקתיRead more
קבוצות מאורגנות
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 14 °C
מורגשת החוויה של קבוצה מאורגנת, כי בימים האחרונים טיילתי ממש במקביל אליה.
בשביל ישראל גם טיילתי לצד קבוצהRead more
אנשים בדרך
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 15 °C
כבר הרבה פעמים נתקלתי בזוג קוריאנים מקסימים. שלשום לנתי בצמוד אליהם וגם אתמול לנו באותו האלברגה, ותמיד הם ממשRead more
ואולי הדרך היא העיקר
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 18 °C
אנחנו עדיין ברמה שנקראת המסטה, שבה הנוף לא משתנה ולמעשה מאוד מונוטוני.
היו חששות סביב העניין הזה — שזה יהיהRead more
אתנחתא בצהריים
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 23 °C
הייתה לי שיחה לא ארוכה אבל מוצלחת עם ג׳ון. דיברנו קצת על איך כל אחד מרגיש, והוא היה רגיש אליי וזה היה נעים. שתינוRead more
איך אני אוהב לטייל?
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 24 °C
נראה שרבים מהצליינים מתחילים להבין איך הם מעדיפים ללכת. יש כאלה שאוהבים ללכת לבד בבוקר ואז בהמשך היום ללכת עםRead more
כנראה המדיום הוא המסר
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 24 °C
לא מעט חברים הציעו לי לכתוב באינסטגרם את היומן הזה, או לפחות להעלות לשם תכנים בתכיפות גבוהה יותר (בינתיים יצאRead more
״רק״ 40 קמ׳
April 28, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 27 °C
אמש הרגשתי שהיום אני רוצה ללכת הרבה. קצת להתרחק מהקבוצה הקוריאנית ומחבר׳ה אחרים וגם קצת לאתגר את עצמי ולהרגישRead more
לראשונה בחרתי לדלג
April 29, 2023 in Spain
הבוקר התחלתי ללכת מעט מאוחר יותר מהרגיל, ישנתי עד 06:45 לערך. הלכתי כ-12 קמ׳ עד לעיירה המרכזית הבאה ושם בחרתי לאכולRead more
אלברגה מסיבי שוב
April 29, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 17 °C
באלברגה יש 132 מיטות, בחלוקה לפי מגדר. עלה בסה״כ 8 אירו. זהו אלברגה די פשוט, אבל מספק מיטה, שירותים ומלתחות. בהגעתי הצגתי את הדרכון הישראלי והציגו לי הוראות בעברית על המקום, זה היה משעשע.
טוב להגיע לעיר בסופ״ש!
April 29, 2023 in Spain
הגעתי לכאן בשבת בבוקר, עשיתי שנ״צ לראשונה בקמינו — הרגשתי צורך ואכן ישנתי כשעה — ואז יצאתי לאכול צהריים עםRead more
מטבעות אירו
April 29, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 21 °C
עובדה מעניינת, כל מדינה שמשתמשת באירו רשאית להדפיס את המטבעות עם תמונה כרצונה. למשל בספרד המטבעות של סנט, 2 סנטRead more
עשויים מסוכר?
April 29, 2023 in Spain ⋅ 🌧 21 °C
כאן בלאון יש כנראה מזג אוויר די קשוח בחורף: הרבה גשם ושלג. ואכן היום התחזית הייתה שתחל סופת ברקים ורעמים בשעותRead more
הבניין שגאודי תיכנן
April 29, 2023 in Spain ⋅ ⛅ 20 °C
כשנודע לי שיש בניין שגאודי תיכנן כאן בלאון, לא יכולתי לפספס אותו. מתברר שהוא בין הבניינים הבודדים שהוא תיכנןRead more
המוזיאון לאמנות בת-זמננו
April 29, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
מתברר שבלאון יש מוזיאון נודע לאמנות בת-זמננו, אז במקום ללכת לקתדרלה בחרתי לבקר בו. היה חביב אך לא מעבר. בכל זאת מדובר בלאון כנראה
שוטטות
April 29, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
אחרי המוזיאונים הגשם הפסיק ויכולתי לשוטט בנחת ברחובות העיר עד להגעה למסעדה שבה חבריי ישבו. הגעתי לשם ועוד המשכתי קצת ללכת כדי לספוג (ולצלם תמונות)
בילוי נעים של ערב
April 29, 2023 in Spain ⋅ ☀️ 16 °C
נפגשנו בערב רוב החבורה שכאן בלאון. בהתחלה שתינו יחד ורצינו למצוא מסעדה עם מטבח פתוח כדי שנוכל לאכול ולישון, אךRead more
לינה עם ליינר
April 30, 2023 in Spain ⋅ ⛅ 8 °C
בדר״כ אני מוציא את השלוקר מהתיק לאחר שאני ממלא אותו אחה״צ, כי כשהוא בפנים לעתים יש כנראה חיכוך שם שגורם איכשהוRead more
עיר אירופית קרה בבוקר
April 30, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 7 °C
יצאתי לדרך קצת אחרי 06:30 בהתרגשות. אתמול לא צעדתי הרבה יחסית (״רק״ כ-12 קמ׳) והיום היה צפוי יום ארוך לאור האלברגהRead more
Far Hills Avenue
April 30, 2023 in Spain ⋅ ☁️ 10 °C
היום הלכתי כ-32 קמ׳, יום ארוך, כדי להגיע לאלברגה המיוחל. אמנם הייתה חלופה בטבע, אך בחרתי ללכת בדרך הסטנדרטית כיRead more

Travelerואוו מדהים שאתה כבר בחצי הדרך והזמן טס מצד אחר זה נראה שעבר הרבה זמן ויש לך עוד מחצית. אבל עכשיו זה בטח עם המון אנרגיות לקראת סיום
Travelerתודה רבה! הלוואי. נראה לי שצריך להיות באיזשהו ״שוונג״