• Blijf rustig!

October 28, 2025 in the Netherlands ⋅ ⛅ 11 °C

Weer lekker vroeg op, opegpak en lekker koffie onder in die hotel gedrink. Ons is nogals spyt ons het nie daar ontbyt geeet nie want to ons uitstap lyk dit heerlik! Toe is ons in die reen baie dapper opad na Albert Cuyp mark in de Pijp. Vinnig besef ons gaan te nat word en gepivot na die trem. Frede slaap deur als. Ons is toe gou in n Hema winkel in om die reen te ontduik en koop toe perongeluk 2 sakke vol speelgoed en kinderklere waarvoor ons defnitief nie plek het nie. En natuurlik n pop vir Liede- sy naam is Noah en reis nou saam met ons.
    Daarna het die son uitgekom en toe kon ons rustig deur die mark en 2dehandse winkels stap. Ek het n vars warm stroopwafel gehad wat baie lekker was en my ma het klomp bessies verslint.
    Ons het toe ons tasse by die hotel gaan haal en die uittog Utrecht toe aangepak, trem, trein, bus, 6min se stap en ons is veilig in Utrecht. Baie mooi woonstel wat uitkyk op die kanaal met lekker ruimte vir almal om te beweeg.
    Ons stap toe net oorkant die pad vir aandete by het Musieklokaal, verbasend baie kindervriendelik. Bitterballen en ander snacks gehad. Ekt toe vir Frede in die bed gesit terwyl my ma en Irene n nagkelkie gaan drink het by n ander bar. Ons kyk nou shaun the sheep . Sien uit vir nog n dag in Utrecht more!