Het avontuur is aan!
26 April 2019, Jerman ⋅ ⛅ 9 °C
Toen Silvania vroeg: 'Wat gaan we daar doen dan?', zei ik vrolijk: 'Avonturen beleven!'
Het leuke daarbij is natuurlijk dat je niet vantevoren weet wat het avontuur is...
Dit sta ik te typen omBaca selengkapnya
Rusten aan de Enz
27 April 2019, Jerman ⋅ 🌧 7 °C
Vandaag hebben we een lekkere rustdag. Na alle hectiek en indrukken van gisteren waren we daar echt ff aan toe. Daarbij is het ook regenachtig, dus dat valt goed te combineren.
Na lekker uitgeslapenBaca selengkapnya
Neuerburg (deel 1)
28 April 2019, Jerman ⋅ ⛅ 7 °C
Regenachtige dag vandaag. Ik had in mijn hoofd zitten om weg te gaan, maar na wat overleg bij het ontbijt besloten we toch nog een nachtje te blijven hier. Tussen de buien door konden we vast wel watBaca selengkapnya
Neuerburg (deel 2)
28 April 2019, Jerman ⋅ ☀️ 7 °C
Helemaal boven ligt het kasteel. Het staat nog grotendeels overeind en we konden er zo naar binnen lopen. Best wel grappig. Blijkbaar wonen er enkele gezinnen die er een soort familie-jeugdherbergBaca selengkapnya
Neuerburg - Wehr
29 April 2019, Jerman ⋅ ⛅ 11 °C
Vandaag een reisdag. We gingen van Neuerburg naar Wehr. Mij leek een camping aan een mooi meer bij Maria Laach wel wat. Hier zouden we dan wat kunnen wandelen en rondkijken. Het meer had eenBaca selengkapnya
Adler- und Wolfspark Kasselburg
29 April 2019, Jerman ⋅ ⛅ 12 °C
Onderweg hebben we een stop gemaakt bij Adler- und Wolfspark Kasselburg. Dit is een waar ook dieren bij zijn, dat leek me een leuke combi. We waren er vrij laat in de middag op maandag, dus het parkBaca selengkapnya
Wehr - Ahrbrück
30 April 2019, Jerman ⋅ ⛅ 12 °C
Een reis- en rustdag.
Vertrokken vanaf de parkeerplaats in Wehr naar de camping aan in het meer in Maria Laach. Mochten we er opnieuw niet op! Pas inchecken na 15 uur. In dat geval: doei.
We gaanBaca selengkapnya
Wandeling Buchenloch-Höhle
1 Mei 2019, Jerman ⋅ ⛅ 16 °C
Op Google Maps vond ik 'Buchenloch-Höhle'. De reviews waren goed, het was min of meer op de route en het leek ons wel leuk: een grot met druipsteen. Dus wij daarheen.
De camper konden we op eenBaca selengkapnya
Ahrbrück - Monschau
1 Mei 2019, Jerman ⋅ ☀️ 14 °C
Vandaag gaan we rijden naar Monschau. Dat zal onze laatste stop zijn, we zijn duidelijk op de terugweg. Na gekeken te hebben bij de grotten gingen we door in noordelijke richting.
Monschau is eenBaca selengkapnya
Monschau
2 Mei 2019, Jerman ⋅ ⛅ 9 °C
Als laatste dagje een dagje Monschau. Ik had er weleens van gehoord, maar het is dus best wel toeristisch eigenlijk. Om goede redenen. Het heeft veel 17e eeuwse 'vakwerkhuizen', een kasteelruïne enBaca selengkapnya
Monschau
2 Mei 2019, Jerman ⋅ ⛅ 10 °C
Das Roten Haus
2 Mei 2019, Jerman ⋅ 🌧 10 °C

Pelancong
iets te zwaar, maar ok :)