• Tag 14: Galapagos - Santa Cruz —> Quito

October 23, 2022 in Ecuador ⋅ ☁️ 14 °C

Hüt morge simmer nachere ruhige Nacht ufm Boot wieder am 6i ufgstande zum packe. Nachem Zmorge isches los gange. Mitem Bus simmer is Interpretation Center. Ufere grosse Charte het üse Guide eus nomal erchlärt wo mir gnau duregfahre sind und mir hend alles nochli Revue passiere lah. Vo 13 Insle hemmer 6 dörfe go bsueche. Nacher hemmer imene Museum nochli Gschicht vo de Galapagos chöne lese. Vode Entstehig, zude Besiedlig bis zude hütige Problem wo d‘Mensche uf die Inslene bracht hend. Denn simmer an Flughafe gfahre und es het gheisse Abschied neh. D‘Crew isch immer super süess gsi. Eusi Yacht Eden isch au eini vo de wenige Schiff, wo vo Locals betriebe wird und drum die lokali Wirtschaft unterstützt. Vo üsem dütsche Migo de Andy und em herzige Dänische Päärli isch de Abschied eher schwierig gsi. Die beide alte hend sogar müesse weine… De Flughafe isch de chlinst wos je hets gits. Mit 2 Gates chasch zum Flugzüg laufe und selber ihstiige. De Flug isch tiptop gsi und mitem Taxi simmer den vor euses Hostel The Secret Garden Quito gfahre worde. Mir hend churz ihcheggt eusi Wösch abgeh und sind id Stadt en Znacht go hole. Mir hend versuecht chli z‘überlegge was mer die nögste Täg wennd mache und wie mer am beste in Amazonas chömed. Mir hend denn beschlosse mir fröged eifach mal im Hostel nah, da die sehr viel Toure ahbüütet. Ca. am 8i hett sich ein Mitarbeiter für eus Ziit gnoh. Mir hend chli de wiiteri Verlauf versproche und er hett üs na überreded scho ah dem Abig in Amazonas zgah. Die einti Tour fahri am 11i am Abig ab. Also hemmer üsi Reservation im Hostel glöst und heimlich üsi Rucksäck usem Schlafsal gholt und Better flach gstriiche, das niemer gseht, das mir mal da gsi sind^^ denn hemmer de Frau vom Wöschsalon es zünftigs Trinkgeld geh, dassi psi Wösch no vorem 11i cha fertig mache. De Priis: üsi Wösch isch eher gschrumpt wegem heftige tumblere😂 Trotzdem het alles meh oder weniger klapped und mir sind am 11i im Bus gsi und hend üs uf die langi fahrz vorbereitet. Hoffentlich chömmer chli schalfe.Read more