• הרכב שלנו 🙏🏻
    זבוב כחולמוזיאון מגניב בסידנישוזי החמודה

הרכב והבית החדש שלנו!

1 Mart 2023, Avustralya ⋅ 🌬 25 °C

אז אחרי הרבה זמן שהסתכלנו במרקט פלייס שהולך פה מאוד חזק דרך אגב, מצאנו את הרכב שנראה לנו מתאים ונסענו לראות אותו במציאות. הגענו לשכונה מחוץ לבית יש המון רכבים ככה שהבנו שמי שמוכרת את הרכב היא סוכנת רכבים למרות שהיא התעקשה שהיא קנתה את הרכב בשביל לטייל באוסטרליה( ספויילר- כשעשינו החלפת בעלות גילינו שהרכב היה בבעלותה רק 14 יום) בכל מקרה לא היה לנו אכפת כלכך. לקחנו את הרכב למוסך אבל רגע פאק נוהגים פה הפוך!ונהג בצד שמאול! והאיתות שונה! גילעד הפגין קישורי למידה מהירים לאט ובזהירות הגענו למוסך שאמר לנו שהרכב נראה מצויין. אז חזרנו הביתה והחלטנו שבערב נחזיר לה תשובה סופית אם ניקח אותו. אחרי כל מיני חישובים ובירורים החלטנו ללכת על זה וקבענו עם אללה (השם של האישה. בבוקר הגענו לאללה והיא הייתה סופר חמודה מסתבר שהיא לבנונית במקור אז אני והיא שכנות בעצם עם חומה שמפרידה בנינו , היא הביאה לנו פיתה עם לבנה שהיא מכינה בזמן שדיברנו קצת על המצב בין המדינות ועל איך מגדלים דורות שלמים לשנוא עמים שהכל קשור בכלל לממשלות . בכל מקרה אחרי זה נסענו לעשות העברת בעלות שהיה ממש פשוט, היא עזרה לנו לעשות ביטוח לרכב לקחנו את המפתחות ונסענו בפעם הראשונה שהאוטו הוא שלנו וזה היה סופר מרגש כי זה גם הרכב הראשון של שנינו 🤩🥳
    אחרי שעשינו לו ניקיון עמוק, השגנו מיזרון בחינם מבית חבד, קנינו מצעים ועוד דברים בסיסים שיהיו לנו בבית החדש שלנו והחלטנו שאחרי 10 ימים בסידני הגיעה הזמן לזוז אל הלא נודע .
    Okumaya devam et