Marinha Grande

Ik had het toch goed begrepen er was gisterenavond in Fatima tegen 21.30 uur iets met lichtjes. We hoorden de klokken al luiden. Snel een trui aan en lange broek want 's avonds is het frisjes inLes mer
Evora

Vanmorgen zijn we na ons ontbijt naar het oude centrum van Évora gelopen. Het is niet ver van de CP af.
We waren bijna in het centrum toen Frits bedacht dat hij zijn rugzak was vergeten met zijn fotoLes mer
São Marcos da Serra

We rijden weer kilometers door dorre vlakten met veel kurkeiken.Hier en daar zien we runderen lopen grazen van het dorre gras en zelfs een keer zien we varkens in een weiland.
Ongeveer 50 km voor onsLes mer
Alcantarilha e Pêra

Vanmorgen waren we om 9 uur al weer onderweg naar Alcantarilha e Pêra waar we naar de CP wilde die iedere camperaar vast en zeker kent. Wij waren er nog nooit geweest maar na al die verhalen die weLes mer
Loulé

Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken naar Loulé. In deze plaats zijn we in 2012 ook geweest eens kijken of er veel verandert is.
Wij rijden door naar de plaats Loulé. Frits heeft daar een CP gezienLes mer
Gibraleón

Het was een beetje bewolkt en dat zijn we niet gewend al is het wel eens heerlijk om het iets koeler te hebben. Tegen 11 uur zouden de wolken alweer verleden tijd zijn en het klopte 👍
We hadden 3Les mer
Antequera

Voor vandaag hadden we een lange rit voor de boeg. We hadden de tijd van onze klok in de slaapkamer nog niet aangepast aan de Spaanse tijd dus toen we vanmorgen om half 8 wakker werden dachten we nogLes mer
Malaga

Vanmorgen hoefden we maar ongeveer 60 km te rijden om in Malaga te komen. De tocht erheen was bijzonder mooi. We reden door de bergen en tussen de hoge rotsen door. Het kwam ons weer allemaal heelLes mer
Malaga

Onze fietstocht naar het centrum vanaf de CP is heerlijk verkoelend en loopt grotendeels langs het strand dat 1200 meter lang is, las ik ergens. Op onze tocht zagen we al veel mensen met hunLes mer
Rubite

We willen naar Motril al zou de CP daar opgeheven zijn.Onderweg zien we ontzettend veel nevel vanuit de zee komen. Heel vreemd. We hebben dat nog nooit eerder meegemaakt. Zeemist ontstaat doordatLes mer
Rubite

Vanmorgen werden we wakker van de harde wind die om de camper heen raasde. Het leek wel of we in een rijdende trein zaten zo schudde de camper heen en weer.
De ramen klapperden zo hard dat we maarLes mer
Tabernas

Toen we vanmorgen wakker werden was de wind weer grotendeels verdwenen. Het zonnetje scheen zoals gewoonlijk en de mensen kwamen weer te voorschijn en maakten hun wandelingetjes langs het strand.
WijLes mer
Tabernas

En daar zijn we dan weer in Fort Bravo.
Het Hollywood van Spanje. Een bekende locatie die gebruikt werd voor de ‘Spaghetti Westerns‘
Wie kent ze niet, de beroemde Spaghetti Westerns. Veel vanLes mer
Guadix

Na de nacht in Abla te hebben doorgebracht rijden we weer verder naar Guadix en de tocht erheen is prachtig.
We rijden langs de vele amandelbomen die in bloei staan.
Hier is mooie CP waar we kunnenLes mer
Úbeda

Ubeda is een 9de eeuws stadje in de provincie Jaén en samen met Baeza onderging ze een grote transformatie tijdens de katholieke herovering in de 13e eeuw. De charme van de gebouwen en monumentenLes mer
Castillo De Garcimuñoz

We hebben vandaag heel wat kilometers afgelegd door een heel afwisselend landschap.
En toen belanden we zo maar in Castillo De Garcimuñoz. Nog nooit van gehoord maar dat hebben we wel meer in dezeLes mer
Mariana

Vandaag een rustige ontspannen tocht gehad. Door prachtige natuur gebieden gereden waar we heeeeeel veel zonnenbloemen hebben gezien. Prachtig. We zijn dan ook 2 keer gestopt om foto's te maken en deLes mer
Cuenca

Gisterenavond bleven we dubben naar Cuenca gaan of niet. Volgens Lena mochten we het niet missen. Uiteindelijk toch besloten om te gaan en we hebben er geen spijt van.
Wat een prachtige plaats.
Molina de Aragón

Vandaag een tocht gemaakt van ongeveer 130 km. Niet zo veel en ook niet super weinig maar wel een hele mooie.
We reden door een stuk van het Parque Natural de la Serrania de Cuenca. Zie ik in eneLes mer
Fontellas

De dag begon zo mooi. We reden hele stukken tussen de zonnebloemen door. Zonne bloemen zover je kon kijken.Het was heerlijk rustig op de weg en toen passeerde ons een Spaanse auto waar een moeder enLes mer
Bardenas Reales

Naar Bardenas Reales de Spaanse woestijn.
Het zonnetje begon al vroeg te schijnen vanmorgen.
Wij waren in ieder geval mooi op tijd wakker zodat we op tijd konden vertrekken om de woestijn in teLes mer
Irurtzun

Weer een mooi plekje dichtbij de Via Verde waar gefietst kan worden maar niet door mij. Foei wat een weggetjes.
Saint_Jean_Pied-de-Port

Saint Jean Pied de Port een rustpunt voor pelgrims
Het was een mooie tocht. We zoeken onze camping op. Hij ligt bijna in het centrum van het plaatsje. Aire de Camping-car is een ontmanteldeLes mer
Lecumberry

We besluiten om dwars door de Franse Pyreneeën te gaan.We gaan beginnen aan de tocht naar Col d’Iraty. De Col is 1327 m hoog en eenmaal boven is er ook nog
een CP.
We zorgen dat we genoeg eten enLes mer
Isaba

Weer terug naar Spanje
We hebben heerlijk geslapen vannacht en niks geen last van koeien of paarden gehad. Rond 7 uur vanmorgen hoorden we voor de eerste keer weer koeienbellen.
Het was buiten heelLes mer