Bangkok
Dag 2
27 luglio 2023, Tailandia ⋅ ⛅ 34 °C
Dag 3
28 luglio 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 31 °C
Vandaag niet veel te vertellen. Beide een vreselijke nacht gehad. We kunnen gewoon niet in slaap komen. Om 03.00 slapen we nog niet. De tour maar verplaatst naar morgen. Dus trei tickets ophalen!! WatLeggi altro
Dag 4
29 luglio 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 31 °C
Vandaag naar de markt geweest waar de trein doorheen rijdt en de floating Market. Gelukkig goed geslapen want we moesten er vroeg uit. Wat een drukte en chaos. Wel super leuk om gezien te hebben. HetLeggi altro
DAG 5
30 luglio 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 31 °C
Wat een dag. Het was zo warm, niet normaal. Super bewolkt en in de nacht regen en daardoor overdag zo warm. Maar gosed, vandaag naar de grootste, leukste markt ooit geweest. Oohh wat een hel!!! ZoveelLeggi altro
Dag 6
31 luglio 2023, Tailandia ⋅ 🌧 26 °C
Aangekomen in Chang Mai vandaag. Zeeziek, autoziek allemaal van gehoord,maar ik was treinziek. Uiteindelijk vielen we wel lekker in slaap tot 08.00 zelfs. Wel steeds wakker, maar ook weer direct inLeggi altro
Dag 7
1 agosto 2023, Tailandia ⋅ 🌧 26 °C
Vandaag naar een olifantenrescue geweest. Om 14.00 werden we opgehaald en daarheen gebracht. Alles olifanten hebben een vreselijk verleden achter de rug en zijn gered uit mensenhanden om nu teLeggi altro
Dag 8
2 agosto 2023, Tailandia ⋅ 🌧 30 °C
Gisteravond werd ik ziek. Gaat wel weer over maar dat betekende wel dat mijn lieverd het zelf even moest doen. Ze is vanmorgen vroeg naar de receptie gelopen en de kookcursus geannuleerd. Ze is naarLeggi altro
Dag 10
4 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 26 °C
We zitten in een ander hotel in Chiang mai. Gisteren even een dagje rustig aan gedaan en vooral op de kamer verbleven. Het komt met bakken de hemel uit, dus dat is niet zo erg. Vanaag dan eindelijkLeggi altro
Dag 11
5 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 28 °C
Vandaag de laatste dag in Chiang mai doorgebracht en op de valreep nog even een mooie tempel kunnen bezichtigen. Ayla ging vandaag voor een nieuwe screenprotector op pad. Bleek bij het afhalen van deLeggi altro
Dag 13
7 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 27 °C
Gisteren in Khao Sok aangekomen. Heerlijk basic hutje op palen aan de rivier. Wel airco en eigen badkamer , ideaal. De zon zien we hier ook ietsjes meer. Het is hier echt prachtig. Overmorgen gaan weLeggi altro
Dag 14
8 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 26 °C
Vandaag een dag met heel veel regen. Omdat we morgen van vroeg tot laat een tour hebben, besloten we een rustdag te nemen. Beetje gezwommen, geluierd en de was weggebracht. Poncho's gekocht voorLeggi altro
Dag 15
9 agosto 2023, Tailandia ⋅ ⛅ 29 °C
Vanmorgen vroeg in de meest stromende regen en na 1 uur in busje aangekomen op het meer . En toen stopte het met regenen en later zelfs wat zon. Prachtige natuur. Grot bezocht met een spin van pak 'mLeggi altro
Dag 18
12 agosto 2023, Tailandia ⋅ ⛅ 30 °C
KO THAO, gisteren weer terug in Surat Thani voor 1 nachtje om vanmorgen 09.00 bij de bus terminal te arriveren om naar de pier te gaan naar de eilanden. Je komt als 1e Ko Samui tegen, dan Ko PhagnanLeggi altro
Dag 19
13 agosto 2023, Tailandia ⋅ ⛅ 30 °C
We hebben de nacht in ons vreselijk mooi onderkomen volbracht. Airco doet het iig goed. We blijven maar en douchen met onze ogen dicht en snel!!!
Vandaag van 12 tot 17.00 theorie gehad. 3 filmsLeggi altro
Dag 21
15 agosto 2023, Tailandia ⋅ 🌧 28 °C
Gisteren een zwembad dag gehad. Van 07.30 tot 15.00, 50 skills geoefend. Super leuk om te doen en Ayla was echt heel goed. Beetje spannend allemaal natuurlijk.
Vandaag laatste 2 theorielessen enLeggi altro
Dag 22
16 agosto 2023, Tailandia ⋅ 🌧 29 °C
Een gigantische bluder begaan. 2 nachtjes geboekt in een super hotel, waarvan ik dacht op Ko Thao. Glijbanen, luxe, prachtige kamers etc etc. We verheugden ons er al 2 dagen op. Ik laat het adres zienLeggi altro
Dag 23
17 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 29 °C
Wat gaat de tijd toch snel. We hebben nog maar 11 dagen. Nog nooit zo snel gegaan. KO thao is een en al duikscholen met daarom heen eettentjes en winkeltjes. Verder niet veel te doen. Hebben ons primaLeggi altro
Dag 23
18 agosto 2023, Tailandia ⋅ 🌬 29 °C
Vandaag met de boot naar Ko Samui. Wat een hitte gehad......41 graden gevoelstemperatuur. Een verademing om 2 uur op de boot te zijn. Ko Samui is het grootste eiland en dat is te merken. Weer veelLeggi altro
Dag 24
19 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 28 °C
Vandaag de eerste echte dag Ko Samui. Veel zon en warmte, nee hitte gehad. Echter stond er wel een.lekker windje. Lekker ontbeten, beetje gezwommen en geprobeerd in de zee te komen, maar ook metLeggi altro
Dag25
20 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag een tour rondom het eiland gehad en een scootertje gehuurd voor 3 dagen. We hebben prachtige beelden en tempels gezien. Ook nog een mooie waterval, maar daar is het seizoen niet voor dusLeggi altro
Dag 26
21 agosto 2023, Tailandia ⋅ ☁️ 30 °C
Vandaag rond 15.00 begon het te waaien en rond 16.00 alles donker en toen barstte er toch een onweersbui los. Niet normaal meer. En half uur later opeens weer windstil en werd het lichter en stopte deLeggi altro
Dag 29
24 agosto 2023, Tailandia ⋅ ⛅ 29 °C
We boffe met de laatste dagen zon. Te warm om erin te zitten of te lopen, maar schaduw genoeg. We zijn in ons luxe hotel aangekomen. Maar ik zou Sharon niet zijn om te klagen over de muziek.....weerLeggi altro
Dag 33
27 agosto 2023, Tailandia ⋅ ⛅ 31 °C
Morgen vliegen we naar Bangkok.
Ayla is eergisteren niet zo lekker geweest, dus bleven we op bed. Gisteren en vandaag ging het wel weer,alleen is het bloed en bloed heet. Wel 2 dagen scooter gehuurd,Leggi altro

Veel plezier [Lenneke]