Turen Går Til KBH

Så er vi loadet op med gear og afsted med Kombardo Expressen mod KBH!
Vin og Mad

Efter indkvarteringen hos Emils søsters residens i København har vi haft en produktiv dag. De sidste ting er blevet købt, turen de næste 2 uger er planlagt, aftensmaden er spist, øllene erRead more
Spain - Here we come!

Med taskerne på ryggen har vi tjekket ind, og vi venter nu på at få lov til at boarde. Flyet er desværre en halv time forsinket, men humøret er højt, Jørgen Leth's sang "Led Mig Ind IRead more
En nat i Leon, et skønt hotel, en god øl

Vi ankommer lidt forsinket til Leon (efter at have brugt lidt tid på at finde Emils Pas) kl. 04:45 her på førstedagen, og vi vandrer rundt mellem det ene lukkede Hostel efter det andet. Kl. 08Read more
11 vabler, 70.000 skridt, 50 km.

Klokken er 9 om morgenen og vi har lige rundet de første 10 kilometer på ruten. De 3 timer der er gået siden vi stod op er nærmesr fløjet afsted. Solens stråler begynder endelige at nå ned iRead more
En Såret Emil

I går vågnede vi kl. 09 i vores hotelsuite, og tæller vablerne igen. Der var en anelse mere end 11. Men det er ikke det hele. Emils læg er helt smadret. Vi har nu to muligheder. Enten sender viRead more
Hvad er klokken?

Alarmen ringer. Vi ved alle sammen hvad det betyder. Inderst inde er der nok et menneskeligt instinkt der nærmest tigger os om at tage mobilen og kyle den igennem vinduet. Men hva' fanden - vi har joRead more
"Mine vabler har fået vabler!"

I dag sov vi længe. Vi var allerede oppe kl. 07. Vi lagde godt ud med en morgenmadsbuffet på det lille 'Alberque' hvor vi sov og var derefter afsted. Dagens etape skulle nemlig være den hårdesteRead more
To dage - 70 kilometer

Vi vågnede i går til den smukkeste solopgang i mands minde. Da vi var så højt oppe i bjergene, at vi var over dugpunktet, så lå der så stort et skylag over hele dalen, at det lignede en kæmpeRead more
Buen Camino

I dag startede vi blødt ud efter den lille pause i går, hvor vi ikke fik lavet andet end at restituere. Vi gik nemlig kun 25 kilometer. Det var også fordi at vi gerne vil sove i en by der havde etRead more
Viva la Santiago de Compostella!

Da vi for i forgårs havde 70 kilometer tilbage, besluttede vi os for at tage de sidste kilometer på 2 dage. Første dag bød på en 28 kilometers tur til byen Arzur. Det var egentlig ikke en særligRead more
TravelerRigtig god fornøjelse og nyd rejsen 🙂