Slovenske Konjice

Hojla, evo mene ponovno na terenu 🤓
Bližajo se prvomajski prazniki in midva odpirava sezono potovanj in izletov. No poleg tega da sem bil že v Beogradu a to je bilo službeno.
Tokrat sva siもっと詳しく
Hojla, evo mene ponovno na terenu 🤓
Tokrat sva siもっと詳しく
Ob 17:02 prispem na letališče ter parkiram avto v garažno hišo. Pripravim stvari ter se odpravim na chek-in. Bojazni da bi bila gneča tadi tokrat ni.
Glede na to da imam kovček nabit kolikor jeもっと詳しく
Ob 20:16 prispemo v delno oblačen Zürich. Let je bil prijeten, na začetku ob vzletu malekost bolj razgiban, a ni bilo hudo 😀.
Počakam da se izkrcamo ter odidem do prevzema prtljage. Dejan meもっと詳しく
Grčija
Dobro jutro 🤪
Ura je 3:50 in midva sva že na poti na letališče v Zürich. Nisva kaj dosti spala, cca 2 uri in 45 minut. Nisva skozlana, nisva pa top 😂.
Do letališča imava cca 50もっと詳しく
Ob 10:00 priletimo v Heraclion (Iraklio) ☺️
Pristanek tik ob morju saj se letališče nahaja tih ob vodi.
Pozdravi naju sonce in rehel veter. Če bo takšno vreme vse dni, bova več kotもっと詳しく
Tako, pa se lahko najine počitnice pričnejo. Po dolgi poti le prispeva do hotela kjer se prijavima in do 15:00 ure počakava v beach baru na sobo. Toplo in prijazno naju sprejmejo in nama podajo vseもっと詳しく
Kaliméra ☺️
Prebudiva se v vetroven dan s soncem obsijan. 7:40 odideva na zajtrk, nato pa kreneva današnjemu dnevu naproti. Danes naju čaka dolga vožnja na drugo stran Krete. Skoraj 4 ure inもっと詳しく
Grčija
Kaliméra
Najin 2. celi dan n Kreti.
Danes si vova ogledala jame v Matali in popoldan preživela v Heraclionu.
Ob 8:20 se zbudiva in odideva na zajtrk. Navdušena sva nad hrano v hotelu, sajもっと詳しく