FindPenguins
    • Следите за нами
  • Регистрация
Показать на карте
  • william KiørboeJust let us take on ADVENTURESПутешественник

Tower hill og massere dyr🦘🐨🦩

7 апреля 2023 г., Австралия ⋅ ☁️ 13 °C

Idag vågner vi op og skal til Tower Hill🗼 som er et natur reservat som er meget beboer af grå kænguruer, Koalaer og Emuer Emu= en slags struds🦩. Men der skal vi hen idag men først pandekager🥞 til morgenmad😋. Og så afsted med os 🚐💨😁 da vi ankom ved Tower Hill🗼reservat så vi næsten lige da vi havde parkeret🅿️ kom der en Emu gående og den var ret stor og så rigtig sød😍 men det er de ikke🙃. Vi startede med at Wagon Bay Loop😉 derefter gik vi Journey to the last volcano🌋 som var en af de ture vi så grå kænguruer🦘 på🤩🥳 efter det gik vi lava toungue👅board walk🚶vor vi så koalaer🐨 på🥺. Da vi kom tilbage var der to koalaer MEGA tæt på jorden og en af dem kom ned på jorden🌱 og syntes den skulle skiftede træ🌴. Men så skulle vi have lidt frokost🥪😋 derefter gik vi en lille tur og så afsted til en ny camp🏕️ men nu er der vist heller ikke sket mere idag sp vi ses i morgen🌅👏.Читать далее

Посмотреть перевод
    Jane Ingram

Путешественник❤️

18.04.2023ОтветитьПереводить
    Vivi Kronborg

Путешественник🦥🦥🦥🦥🦥🦥♥️♥️♥️♥️👏👏

18.04.2023ОтветитьПереводить
    Youssef Sankari

ПутешественникFedt med koalaer og kænguruer. Sjovt at se dig William at lave morgenmad det ser dog lækkert ud☺️

20.04.2023ОтветитьПереводить
    7 лайков