Nieuw avontuur

Dag allemaal iedereen!
Vandaag start een nieuw avontuur. En dit keer niet de occasional citytrip, nee nee. Maar Sterre gaat naar Kyrgyzstan!! Woep woeeeeeep. Of Kirgizië, tis hoe je het zelf wiltLue lisää
Dag allemaal iedereen!
Koekoeeek
Na het landen deze ochtend om 8u lokale tijd en 4u Belgische tijd…. Namen we een taxi naar het hostel waar we twee nachten zullen blijven. Tijdens deze, avontuurlijke, taxirit maakte weLue lisää
Amai
Dag 2, en ineens pittig. 1300 meter gestegen tot 3500 meter en terug naar beneden in 4u50!! Nou ik ben best trots op mezelf na vele maanden zonder echte sport. Ik was zelfs sneller dan deLue lisää
Goeeeededaaaag
Vandaag trokken we verder met ons busje (met driver @take_benz, ja, onze vaste chauffeur is een influencer). Eerste stop was de burana tower. Een 11de eeuwse minaret met omliggendeLue lisää
Deze foto’s kreeg ik nog ge-airdropped. Jullie mogen meegenieten van mezelf in de niet-Grand Canyon
Kusies
Hoi Leute
Eerst even een paar foto’s van onze slaapplaats van afgelope en komende nacht; een yurt! In een heel mooie tuin van een Hollandse vrouw hier, Jacobientje. Met mooie “buiten” douchesLue lisää
Hoi liefieees
Vandaag startte ik de dag niet in het Engels, Russisch of Kyrgyzisch, maar in het Italiaans, want een vrijwilligster in ons verblijf is een Italiaanse. We hebben toch een dik half uurLue lisää
Traditionele Live muziek tijdens het eten!
Och jongens
We zijn vertrokken op de 4- daagse trekking van de Juku tot de Jeti-Oguz kloof.
Ik heb gewoon écht geen woorden
Erover vertellen doet het niet aan zijn waarde, zelfs foto’s ofLue lisää