• Caos de Katmandú 🤯🚨

16 septembre 2023, Népal ⋅ ⛅ 28 °C

Avui ens hem despertat tard cansats del llarg viatge. Ens hem dutxat i hem baixat al carrer. Abans s arribar hi hem parlat amb el recepcionista gran persona que ens ha ajudat a organitzar el viatge per terres napel·lines.

Avui visitàvem el centre de la ciutat, el barri de Thamel. Bonic però molt estressant... motos, cotxes i bicis per tot arreu i sense cap mena de normes viàries. Cal Destacar els temples budistes, els pals de la llum plens de cables impossibles de desfer i el menjar. De moment només podem dir que es menja molt bé, econòmic i bo.

Hem donat voltes fins què s'ha fet focs, i després de fer un bon sopar hem volgut provar l'app de taxi d'aquí. I funciona molt bé. Per 40 cèntims hem tornat del centre a l'hotel amb moto. Si, els dos en la mateixa moto + el conductor, pel mig del caos dels carrers de Katmandú. Es pot dir que amb això ja estem integradíssims.

Deixo aquesta part d'aquí sota ⬇️ que m'acabo de trobar mentre corregia el text que havia escrit l'Adrià perquè m'ha fet gràcia 🤣🤣🫶🏻:

Un gran dia però com que no hem ser explicar ara la Núria ho arregla. Sort en tinc d’ella, bueno més aviat vosaltres sinó no sabrieu tot això jajaja
    En savoir plus