Fietstoer in Kyoto
15 października, Japonia ⋅ ☁️ 23 °C
Op onze laatste volle dag in Kyoto volgen we op een e-bike een enthousiaste gids die ons in 3,5 uur langs diverse bezienswaardigheden loodst. Met 81.000 poorten en 77.000 tempels in Japan is het niet Czytaj więcej
Op z’n romantics naar Kameoka
15 października, Japonia ⋅ ☁️ 25 °C
Na gisteren de Shinkansen reis overdag en topklasse Japans fine dining om de dag af te sluiten, is vandaag onze eerste van twee volledige dagen in Kyoto. We gaan very touristy met links en rechts een Czytaj więcej
Splashy terug naar Kyoto
15 października, Japonia ⋅ ☁️ 25 °C
Van Kameoka terug naar Kyoto kan comfortabel in 17 minuten met Japan Rail. Maar ga je voor het avontuur, dan stap je in een wankel roeibootje en laat je je door 3 lichtelijk gestoorde Japanse Czytaj więcej
Pannenkoekenhuis Nagata
16 października, Japonia ⋅ ☁️ 24 °C
We zijn vandaag in een warm en regenachtig Hiroshima aangekomen. Tijd voor de lokale variant van okonomiyaki. Daarvoor melden we ons bij Nagata-ya, een restaurant dat bekendstaat om zijn authentieke Czytaj więcej
Heftig Hiroshima
17 października, Japonia ⋅ ☀️ 22 °C
Na een luchtig begin van ons bezoek aan Hiroshima gisteren, startten we vandaag met een bezoek aan het Hiroshima Peace Memorial Museum. Het is een indrukwekkend museum gewijd aan de herinnering aan de Czytaj więcej
Final stop Osaka
18 października, Japonia ⋅ ⛅ 26 °C
Osaka markeert het einde van onze Japanse treinrondreis. Morgen vliegen we weer naar huis. Maar eerst dompelen we ons onder in de hectiek van de derde grootste stad van Japan met ongeveer 3 miljoen Czytaj więcej
Doekjes
18 października, Japonia ⋅ ☁️ 19 °C
Tijdens de voorbereiding op onze reis leerden we dat het heel gebruikelijk is dat Japanse vrouwen, net als mannen, altijd een kleine zakdoek, de tenugui, bij zich hebben, niet om de neus te snuiten, Czytaj więcej
Over eten en drinken
19 października, Japonia ⋅ 🌧 22 °C
Nog wat willekeurige foto’s en filmpjes om door te swipen, met weetjes en rariteiten (vanuit onze ogen dan). Enjoy!

Podróżnik
Zijn jullie over de stenen gelopen? Gaaf :-)
Podróżnik
Prachtige foto's, , waarbij je een goed beeld van het land krijgt met de bijzondere gebouwen en cultuur !Rietje