• Zit für öpis Neus

22 Ağustos 2024, Kolombiya ⋅ ☁️ 30 °C

Sit drü Tag bini in Cartagena, e Ort in Kolumbie wo sehr viel Gschicht het. I ha mi mega uf Cartagena gfreut, aber nid ganz so viu gseh wini ha wöue.

Gester Vormittag hani d Altstadt chli erkundet u bi zum Uhrturm und dür die farbige Gässli gloffe. D Altstadt isch chli u drum bini relativ schnell derdür gsi. Es isch hie wider sehr heiss u i merke, dasi die Hitz im Moment eifach nid mah verliede. Drum bini gester Nami de im Schatte bliebe. Dr Sunnebrand isch am bessere, aber mir geits oh süsch gsundheitlich nid 100% guet. I cha immer no chum öpis esse u schlafe extrem schlecht u langsam merki das mer ds ad Energie geit.

Die Nacht hani so weni gschlafe, dasi iz recht kabutt bi u i verbinge darum dr Tag im Hostel. I wär gern no uf ne Insle vor Cartagena, aber Gsundheit geit vor.

Hüt isch mi letscht Tag in Kolumbie u i bi scho chli truurig, dasi scho ume witer ga. Mir het Kolumbie sehr guet gfaue u i wirde bestimmt wider cho. I hät i dene drü Wuche sicher meh chönne gseh, aber i ha sehr vo Tag zu Tag gläbt, was oh toll isch gsi. Leider het mer Gsundheit bi vielem e Strich dür dRechnig gmacht, emu gad gäge Schluss. Drum freui mi iz oh, es neus Land dörfe entdecke u bi gspannt wies mer dert geit.
    Okumaya devam et