Satellite
Show on map
 • Day4

  Southern ridges & Gardens by the Bay

  July 4 in Singapore ⋅ ⛅ 29 °C

  Vandaag starten we de dag in Little India, met een bezoek aan twee hindoeïstische tempels. Daarna beginnen we aan het echte werk: een wandeling langs de adembenemende southern ridges. Een prachtig stukje natuur in het zuiden van singapore, maar wel ontzettend warm... en hoog. Met mijn hoogtevrees niet altijd een winner, maar voor de deelnemers des te meer. De hitte maakt het wel extra zwaar om er rond te lopen, dus iedereen is maar wat blij als we rond half twaalf aan het einde zijn en kunnen rusten met een drankje in de schaduw.

  Na een rustige middag, nemen we de metro naar de Marina Bay voor een bezoek aan de beroemde Gardens by the Bay. En die zijn even mooi als de foto's doen vermoeden, echt knap! In de twee grote serres is de temperatuur ook een stuk lager en dus aangenamer, dat maakt de dag ook iets meer verteerbaar.

  Rond 18u is het tijd voor een drankje in de skybar van de Marina bay, iets wat ik zelf oversla omwille van de hoogte (200m). De avond is het dan tijd voor zonsondergang in de tuinen en de beroemde lichtshow. Topdag!
  Read more