Vi såg en tapir och många näsbjörnar.

I dag lämnade båten kl 07.00 och målet var San Pedrillo. Vi ger oss av så här tidigt eftersom den fuktiga värmen blir ganska jobbig lite senare och både människor och djur blir slöa. SanLeggi altro
Dagens vandring startade kl 07.00 och gick från vår lodge längs en vandringsled som går ovanför stränderna. Här finns många små och stora vikar med sandstränder. Sanden är mörk men detLeggi altro
I dag lämnade vi lodgen på Osa-halvön och åkte med båt till Sierpe, där vår busschaufför väntade. Det är en båtresa på ca 1 timme, varav en stor del går längs mangrove-skogar. DessaLeggi altro
I går var det avskedsmiddag medan solen gick ned i Stilla havet och tyvärr, i kväll går flyget mot Sverige. Men först ett besök på stranden i Manuel Antonio för ett sista dopp i Stilla Havet.Leggi altro
Nu sitter vi på flygplatsen i San José, eller rättare sagt Alajuela, där flygplatsen ligger. Det goda, men dyra, kaffet är uppdrucket och vi försöker summera våra två veckor i Costa Rica.Leggi altro
Resan hem gick över förväntan och efter mellanlandning i Amsterdam är vi nu hemma i vår fina lägenhet i Lomma.
Vi lägger till några bilder från frukosten innan vi lämnade Costa Rica. TillLeggi altro
Viaggiatore
🤣🤣😝tur det var efter
Viaggiatore😂
ViaggiatoreÄnnu en härlig dag i paradiset !!! Hur är maten? Några kulinariska upplevelser???
ViaggiatoreMaten är ganska tråkig, tycker jag. Kyckling, ris, bönor, friterade bananchips. Men vi har fått väldigt goda juicer här. Färskpressade av olika frukter.