• Cinque Terre - Monarola

12 giugno 2022, Italia ⋅ 🌙 20 °C

Monarola sekantis punktas. Žmonių tik padaugėjo. Mikliai nusprendžiame, kad bažnyčios mums neįdomios (mare būtų lygiai taip pat neįdomi, jei būtų reikėję lipti aukštyn, bet buvo atvirkščiai). Nueiname iki nuotraukų darymo punkto. Mintyse jau galvoju, gal mes tam likusiam miestely nieko nebepamatysim ir sutariam be jokių ginčų - važiuojam namo. Visur ieškome pavėsio ir pasėdėt. O kai randu vandens stotelę akimirką nuoširdžiai dėlioju planą, kaip į ją įsikarti visai. Bet nesikariu, tik pilu rieškutėmis vandenį.
    Ir čia italai matuojasi kiaušiniais strakinėdami nuo uolų į vandenį. Aš jums sakau, čia viskas up and down.
    Akivaizdu, kad Cinque Terre geriausiai lankyti ankstyvą pavasarį arba rudenį, kitaip degsit gal ir ne pragare, bet kažkaip panašiai.
    Monterosso, pakeliui į viešbutį, nusiperkame ledų, vandens (parduotuvių vis dar nerandame, tad perkame iš visų šitų užeigėlių už super kainas), pamatome driežą ir grįžę gulime pagaliau kojas užvertę. Dar kaupiuos į maudynes. Atsigaivint.
    Leggi altro