• Huarenek 😊

May 12, 2024 in Norway ⋅ ⛅ 14 °C

...egyik este munka után Orsi mondta, hogy szaladjunk fel a Huarenre (annak a hegynek a tövében lakunk)... mondom, de még nem nagyon vagyok "bejáratva" 😳 Aszonta nem baj, majd lassabban megyünk.
    Na, sikerült annyira lassan menni, hogy azt hittem kifolyik az agyvelőm a füleimen keresztül, de ha mégsem, akkor simán nettó agyvérzést kapok! 😱😱😱 Nem vészes a táv, csak folyamatos meredek emelkedő.
    Valamiért inkább csak Orsi beszélt 😆, de így is sikerült megváltanunk a világot! 😉

Következő vasárnap egyedül mentem fel, de a másik, általam jobban kedvelt kerülő úton.

Találtam egy jó kis útvonalat, ami elvisz a következő településre, és el is indultam rajta egy kicsit, hogy megnézzem magamnak. Elég bejáratottnak tűnik; lehet, hogy ez lesz a következő célpontom! 😊 Csak azt nem tudom, hogy jövök haza! 😂

Amúgy meló ezerrel, meg Viktor sajnos beteg. Tknya-nyála egyben és éjjelente úgy köhög, hogy egyikünk sem alszik 😵‍💫
    Elmentünk vásárolni, és akkorát tüsszentett a parkolóban, hogy ... na, nem is részletezem. Gyorsan elkezdtem szlovákul beszélni, hogy inkább azt higgyék, hogy azok vagyunk! 😂🤣😂
    Így most olyanok vagyunk, mint a felmosórongy, de holnap szerencsére szabadnap. Május 17-e lesz, ami amellett, hogy apu szülinapja, Norvégia nemzeti ünnepnapja is. Van itt ilyenkor minden (is). Felvonás, vásár, énekesek, táncosok!
    Na, majd holnap meglátjuk!