Delavni dnevi
19 November, Kolombia ⋅ ☁️ 24 °C
Zdaj ko se nam je pridružil Nicolas se pa ne heca… zjutraj se zberemo ob pol osmih na zajtrku, obvezni kavicu in team meetingu🫡. Pove, kaj si je zamislil za naše projetke za naslednjih par dni.Baca selengkapnya
Volunteer project v jungli San Rafaela
18 November, Kolombia ⋅ ⛅ 21 °C
Evo, made it do tele male kučice sredi ničesar🌴⛰️…
Tam spoznam Anniino iz Finske ter Jazz in Rizza iz Anglije.
Dobim svoj bunk bed in prvo noč spim res super, z zvoki narave vse naokoli.Baca selengkapnya
Proti San Rafaelu
17 November, Kolombia ⋅ ☁️ 22 °C
V ponedljek se napotim proti mestu San Rafael, kjer me čaka prvi prostovoljni projekt v Južni Ameriki🤭.
Do letališča z Uberjem, celo spregovorim par besed o vremenu s taksistom, potem pa kupitBaca selengkapnya
Medellín
16 November, Kolombia ⋅ 🌧 21 °C
Malo o mestecu…je kapital gorate province po imenu Antiquia⛰️Baje se imenuje ‘the city of eternal spring’ zaradi svojih dokaj predvidljivih in ne zelo spreminjajočih temperatur!
Ko sem jazBaca selengkapnya
Comuna 13
16 November, Kolombia ⋅ 🌧 20 °C
Prva turistična točka v Kolumbiji🤗
Ena najbolj zanimivih točk mesta Medellin. Comuna 13 je živahna, barvita soseka, ustvarjena na enem od mnogih strmin, ki obdajajo Medellin. A včasih je bilaBaca selengkapnya
Pristali v Bogoti
15 November, Kolombia ⋅ 🌧 16 °C
Skoraj 14 urni let…dve in pol epizodi Housa, eno epizodo Bones, dva filma (Top gun Maverick klasika, in pa Rio!). Vmes še trikrat krajši interval spanja… dva precej okusna obroka in dve boljBaca selengkapnya
Layover v Istanbulu
15 November, Turki ⋅ ⛅ 10 °C
Prvi let gre hitro mimo, dobri dve urci. Dobim svoj veganski meal in me prijetno presenetijo s polnjenimi bučkami in paprikami z ajdo in lečo! Čez noč osem urni postanek v Turčiji… najprej seBaca selengkapnya
Priprave in štart
13 November, Slovenia ⋅ 🌙 9 °C
Par ovinkov, komplikacij & zapletov kasneje je že zadnji dan pred odhodom. In potem zadnje jutro, zadnji barcaffe v štiri🥹… moja zlata starša sta se javila, da me v petek peljeta do Benetk inBaca selengkapnya

Štumfki 💞
Leeepo 🤩🌿