BAD BUNNY🥵
23 januari, Colombia ⋅ ☁️ 20 °C
Pa sem dočakala konceeeeert😭
Dva meseca priprav, preposlušanja pesmi v španščini in plesanja v kuhinjah različnih hostlov; se je splačalo, da sem lahko res ornk uživala tale večer🥰.
SMeer informatie
Nazaj v Medellín za koncert
23 januari, Colombia ⋅ ☁️ 20 °C
Najbolj pričakovan dogodek zadnjega meseca… koncert Bad Bunnyjaaaaa🥹🥹🥹. Cel Medellin je nabasano poln tako kolumbijskih kot tujih fanov, ki so prišli izključno za tale koncert🥰.
JazMeer informatie
Moto trip day 3, gremo nazaj
22 januari, Colombia ⋅ ☁️ 13 °C
Pa že šibamo nazaj proti Manizalesu, ene 100km⚡️.
Jutranji kofe na verandici potem pa se dobro zadekava za na pot, naju čaka mrzla vožnja😅.
Ustaviva se za par lepih razgledov, dokler najuMeer informatie
Moto trip, day 2
21 januari, Colombia ⋅ ⛅ 8 °C
Veliko bolj uspešen dan🤭
Jaz se zbudim zgodaj in grem pogledat s kafetkom v roki, kje sva sploh parkirala včeraj. Megla je gosta in ne vidi se niti par metrov pred seboj 😶🌫️.
Tako daMeer informatie
Day 1, part 2
20 januari, Colombia ⋅ ☁️ 7 °C
Drugi del prvega dneva😇
Kjer se zapleti nadaljujejo heh…
Po prijetnem postanku v termalnih bazenčkih se vrnemo do glavne ceste, kjer se ekipica razdeli na pol.
Jaz in Adonis nadaljujevaMeer informatie
Z motorčki naokol, day 1
20 januari, Colombia ⋅ ☁️ 11 °C
Moto trippp🙌
Jaz to začnem planirati že iz Filandije in kontaktiram en in edini motorcycle rental shop v Menizalesu.
Se z gospodom vse zmenim, potem pa mi en dan prej javi en tipček, ki sem gaMeer informatie
Manizales
19 januari, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
Veliko večje mesto kot sem pričakovala🤭. In tudi bolj simpatično… hostel imam direkt na glavni ulici in ima prelep razgled na bližnjo cerkev.
Odložim zadeve in grem na eno šetnjoMeer informatie
Proti Manizalesu 🚍
19 januari, Colombia ⋅ ☁️ 21 °C
Filandi ➡️ Pereira ➡️ Manizales
Imam neko idejo, da želim prečekirat en nacionalni park na mojem vzhodu, ampak nisem ziher, kako se ga lotit, ker so vstopnine res res drage.
Vem, da moram vMeer informatie
Quimbaya
18 januari, Colombia ⋅ ⛅ 24 °C
Spontan izletek iz Filandije v bližnje mesto Quimbaya ⛪️.
Na avtobusu s samimi lokalci, voznimo se dobre tri četrt ure proti zahodu.
Prispem v velik večje mesto, kot sem pričakovala.
GlavniMeer informatie
Filandia 🧚
17 januari, Colombia ⋅ ☁️ 22 °C
Spet eno mal bolj turistično mesto v temle kavnem predelu Kolumbije☕️.
Ker sem prišla na vikend, sem tudi pričakovala gneče turistov (kot prejšnji vikend v Salentu), in so tudi bile😆.Meer informatie
Pijao❤️čez dan
16 januari, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
Po zajtrku šibam na sprehod, tokrat v svetlobi in mesto je še bolj barvito, kot se ga spomnim včeraj.
Stare visoke hiške, lepo pobarvane in okrašene z rož’cami, Kolumbijci res znajo polepšatMeer informatie
Prvi vtisi
15 januari, Colombia ⋅ 🌧 16 °C
Prispem v Pijao medtem ko ornk dežuje in prosim voznika, da me odloži mal pred postajo, saj je moj hostel na začetku mesta☔️.
Hostel se tokrat nahaja v stari viktorijanski hiši s tremiMeer informatie
->Pijao
14 januari, Colombia ⋅ ☁️ 22 °C
Svoje prostovoljstvo zapustim en teden prej in brez pol prsta😝
Na zadnji dan sem se uspela uspešno porezat pri obrezovanju polja okrog plantaže kave in vsi vemo, kako radi naš prstki pretiravajoMeer informatie
Moji dnevi na prostovoljstvu
12 januari, Colombia ⋅ 🌧 18 °C
Evo, še en kup slikic od ‘prostovoljstva’ 😇
Od ponedeljka do srede sem sadila fižol🫘🤪…
Pokazali so mi, kje naj ga dam v zemljo med dvema linijama kave in potem sem to počela cca 4Meer informatie
Salento🌴
10 januari, Colombia ⋅ 🌧 18 °C
Vikend izlet v Salento!
To je ena najbolj popularnih tutističnih destinacij v Kolumbiji. ‘Kapital’ cafetière, regije, ki prideluje kavo. Jaz do tja rabim dva avtobusa…
Planiram simple dan zaMeer informatie
“Volunteering”
8 januari, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
V oklepajih, ker je spet nekaj čist drugega, kar sem pričakovala😅…
Sem pričakovala intenzivno delo na plantažah kave, ali pa delo s strankami v AirBnBju…
Pa ni nič od tega, saj je sezonaMeer informatie
Finca La Macarena
7 januari, Colombia ⋅ ☁️ 18 °C
Na drug konc Kolumbije
6 januari, Colombia ⋅ 🌧 20 °C
Ob sedmih že v taksi, ki me pobere pred hostlom in pičiva do glavne avtobusne postaje v bogoti, ki je zaenkrat najbrž moja največkrat obiskana točka v Kolumbiji😅 A tokrat za spremembo pičim vMeer informatie
Nazaj v Bogoti
5 januari, Colombia ⋅ ☁️ 16 °C
Od sobote do torka, trije dnevi v Bogoti so hitro minili🥰.
Moram rečt, da mi je prav všeč tale prestolnica… je pa res, da imam vedno fajn družbo.
Zmačkana po izredno neudobni nočniMeer informatie
Ena najlepših voženj🥹
2 januari, Colombia ⋅ ☁️ 23 °C
Z novim prijateljem Filipejom pičiva proti vasici Cepitá🤘…
Imava cca uro in pol vožnje po glavni cesti, potem pa morava odviti ostro desno in tam naj bi se začela tista ta pravaMeer informatie
San Gil
1 januari, Colombia ⋅ ☁️ 22 °C
Prelepo mestece, obkroženo s hribčki. Očitno mam res ‘a type’😝❤️.
Kadarkoli smo šetali naokrog, se je ful dogajalo! Bizyyyy mesto, popularno za tako turiste naših sort, kot domačine.Meer informatie
Moto trip🤘
1 januari, Colombia ⋅ ☁️ 27 °C
Izvem, da se v San Gilu da rentat motorčke brez izpita hehe😝.
V hostlu mojo idejo predstavim Nadavu in on je imel isti plan za 1 januar, tako da združiva plane. Zraven pride še Judith,Meer informatie
¡feliz año nuevo!
31 december 2025, Colombia ⋅ ☁️ 23 °C
Še ena skupna hostelska večerja, ki se ji malo dvomljivo pridružim po božični izkušnji😝. Vendar vsi gremo, zarad družbe, mogoče koga novega spoznamo!
Je v enem drugem hostlu in vsi dobimoMeer informatie
Guane🥹
31 december 2025, Colombia ⋅ ☁️ 28 °C
Mala vasička, do katere prilezeva po najinem sprehodu je pač čist kjut, nimam drugega načina za opisat🤗.
Opet, cerkvica, park, kafički, lokalni señori na kavi ali pivičku, bele bajtice,Meer informatie
Day trip⛰️☀️🦅
31 december 2025, Colombia ⋅ ☀️ 25 °C
Prvi dan v San Gilu ustanem zgodaj, četudi sem grozno slabo spala. Skoraj si že premislim in vzamem ‘lazy day’ pa me premami sonce, ki kuka skozi okno in me vabi ven☀️.
Po kavici se okrogMeer informatie

Reiziger
A to so bile karte z lučkami? Ugibava 😁
ReizigerTo smo vsi dobili eno kamerco plasticno, samo obesek, z baterijo zadaj, ki je potem svetil cez cel koncert😝
ReizigerSuper, da si šla! Nepozabno :)