BAD BUNNY🥵
23 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 20 °C
Pa sem dočakala konceeeeert😭
Dva meseca priprav, preposlušanja pesmi v španščini in plesanja v kuhinjah različnih hostlov; se je splačalo, da sem lahko res ornk uživala tale večer🥰.
S Czytaj więcej
Nazaj v Medellín za koncert
23 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 20 °C
Najbolj pričakovan dogodek zadnjega meseca… koncert Bad Bunnyjaaaaa🥹🥹🥹. Cel Medellin je nabasano poln tako kolumbijskih kot tujih fanov, ki so prišli izključno za tale koncert🥰.
Jaz Czytaj więcej
Moto trip day 3, gremo nazaj
22 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 13 °C
Pa že šibamo nazaj proti Manizalesu, ene 100km⚡️.
Jutranji kofe na verandici potem pa se dobro zadekava za na pot, naju čaka mrzla vožnja😅.
Ustaviva se za par lepih razgledov, dokler naju Czytaj więcej
Moto trip, day 2
21 stycznia, Kolumbia ⋅ ⛅ 8 °C
Veliko bolj uspešen dan🤭
Jaz se zbudim zgodaj in grem pogledat s kafetkom v roki, kje sva sploh parkirala včeraj. Megla je gosta in ne vidi se niti par metrov pred seboj 😶🌫️.
Tako da Czytaj więcej
Day 1, part 2
20 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 7 °C
Drugi del prvega dneva😇
Kjer se zapleti nadaljujejo heh…
Po prijetnem postanku v termalnih bazenčkih se vrnemo do glavne ceste, kjer se ekipica razdeli na pol.
Jaz in Adonis nadaljujeva Czytaj więcej
Z motorčki naokol, day 1
20 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 11 °C
Moto trippp🙌
Jaz to začnem planirati že iz Filandije in kontaktiram en in edini motorcycle rental shop v Menizalesu.
Se z gospodom vse zmenim, potem pa mi en dan prej javi en tipček, ki sem ga Czytaj więcej
Manizales
19 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 18 °C
Veliko večje mesto kot sem pričakovala🤭. In tudi bolj simpatično… hostel imam direkt na glavni ulici in ima prelep razgled na bližnjo cerkev.
Odložim zadeve in grem na eno šetnjo Czytaj więcej
Proti Manizalesu 🚍
19 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 21 °C
Filandi ➡️ Pereira ➡️ Manizales
Imam neko idejo, da želim prečekirat en nacionalni park na mojem vzhodu, ampak nisem ziher, kako se ga lotit, ker so vstopnine res res drage.
Vem, da moram v Czytaj więcej
Quimbaya
18 stycznia, Kolumbia ⋅ ⛅ 24 °C
Spontan izletek iz Filandije v bližnje mesto Quimbaya ⛪️.
Na avtobusu s samimi lokalci, voznimo se dobre tri četrt ure proti zahodu.
Prispem v velik večje mesto, kot sem pričakovala.
Glavni Czytaj więcej
Filandia 🧚
17 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 22 °C
Spet eno mal bolj turistično mesto v temle kavnem predelu Kolumbije☕️.
Ker sem prišla na vikend, sem tudi pričakovala gneče turistov (kot prejšnji vikend v Salentu), in so tudi bile😆. Czytaj więcej
Pijao❤️čez dan
16 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 18 °C
Po zajtrku šibam na sprehod, tokrat v svetlobi in mesto je še bolj barvito, kot se ga spomnim včeraj.
Stare visoke hiške, lepo pobarvane in okrašene z rož’cami, Kolumbijci res znajo polepšat Czytaj więcej
Prvi vtisi
15 stycznia, Kolumbia ⋅ 🌧 16 °C
Prispem v Pijao medtem ko ornk dežuje in prosim voznika, da me odloži mal pred postajo, saj je moj hostel na začetku mesta☔️.
Hostel se tokrat nahaja v stari viktorijanski hiši s tremi Czytaj więcej
->Pijao
14 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 22 °C
Svoje prostovoljstvo zapustim en teden prej in brez pol prsta😝
Na zadnji dan sem se uspela uspešno porezat pri obrezovanju polja okrog plantaže kave in vsi vemo, kako radi naš prstki pretiravajo Czytaj więcej
Moji dnevi na prostovoljstvu
12 stycznia, Kolumbia ⋅ 🌧 18 °C
Evo, še en kup slikic od ‘prostovoljstva’ 😇
Od ponedeljka do srede sem sadila fižol🫘🤪…
Pokazali so mi, kje naj ga dam v zemljo med dvema linijama kave in potem sem to počela cca 4 Czytaj więcej
Salento🌴
10 stycznia, Kolumbia ⋅ 🌧 18 °C
Vikend izlet v Salento!
To je ena najbolj popularnih tutističnih destinacij v Kolumbiji. ‘Kapital’ cafetière, regije, ki prideluje kavo. Jaz do tja rabim dva avtobusa…
Planiram simple dan za Czytaj więcej
“Volunteering”
8 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 18 °C
V oklepajih, ker je spet nekaj čist drugega, kar sem pričakovala😅…
Sem pričakovala intenzivno delo na plantažah kave, ali pa delo s strankami v AirBnBju…
Pa ni nič od tega, saj je sezona Czytaj więcej
Finca La Macarena
7 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 18 °C
Na drug konc Kolumbije
6 stycznia, Kolumbia ⋅ 🌧 20 °C
Ob sedmih že v taksi, ki me pobere pred hostlom in pičiva do glavne avtobusne postaje v bogoti, ki je zaenkrat najbrž moja največkrat obiskana točka v Kolumbiji😅 A tokrat za spremembo pičim v Czytaj więcej
Nazaj v Bogoti
5 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 16 °C
Od sobote do torka, trije dnevi v Bogoti so hitro minili🥰.
Moram rečt, da mi je prav všeč tale prestolnica… je pa res, da imam vedno fajn družbo.
Zmačkana po izredno neudobni nočni Czytaj więcej
Ena najlepših voženj🥹
2 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 23 °C
Z novim prijateljem Filipejom pičiva proti vasici Cepitá🤘…
Imava cca uro in pol vožnje po glavni cesti, potem pa morava odviti ostro desno in tam naj bi se začela tista ta prava Czytaj więcej
San Gil
1 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 22 °C
Prelepo mestece, obkroženo s hribčki. Očitno mam res ‘a type’😝❤️.
Kadarkoli smo šetali naokrog, se je ful dogajalo! Bizyyyy mesto, popularno za tako turiste naših sort, kot domačine. Czytaj więcej
Moto trip🤘
1 stycznia, Kolumbia ⋅ ☁️ 27 °C
Izvem, da se v San Gilu da rentat motorčke brez izpita hehe😝.
V hostlu mojo idejo predstavim Nadavu in on je imel isti plan za 1 januar, tako da združiva plane. Zraven pride še Judith, Czytaj więcej
¡feliz año nuevo!
31 grudnia 2025, Kolumbia ⋅ ☁️ 23 °C
Še ena skupna hostelska večerja, ki se ji malo dvomljivo pridružim po božični izkušnji😝. Vendar vsi gremo, zarad družbe, mogoče koga novega spoznamo!
Je v enem drugem hostlu in vsi dobimo Czytaj więcej
Guane🥹
31 grudnia 2025, Kolumbia ⋅ ☁️ 28 °C
Mala vasička, do katere prilezeva po najinem sprehodu je pač čist kjut, nimam drugega načina za opisat🤗.
Opet, cerkvica, park, kafički, lokalni señori na kavi ali pivičku, bele bajtice, Czytaj więcej
Day trip⛰️☀️🦅
31 grudnia 2025, Kolumbia ⋅ ☀️ 25 °C
Prvi dan v San Gilu ustanem zgodaj, četudi sem grozno slabo spala. Skoraj si že premislim in vzamem ‘lazy day’ pa me premami sonce, ki kuka skozi okno in me vabi ven☀️.
Po kavici se okrog Czytaj więcej

Podróżnik
A to so bile karte z lučkami? Ugibava 😁
PodróżnikTo smo vsi dobili eno kamerco plasticno, samo obesek, z baterijo zadaj, ki je potem svetil cez cel koncert😝
PodróżnikSuper, da si šla! Nepozabno :)