Waterfall trip

Skozi meglice se dvignemo do mističnega gozda. Mimo plantaž čilija, z jeepom plezamo gor gor gor, in se parknemo ob makedamski cesti ob neki kmetiji. Potem kratek hike po stopnicah do razglednjeBaca lagi
Ko se je sonček že čisto dvignil, smo se odpeljali naprej, okoli enega vulkana na drugo stran, kjer nas je pričakala ogrooooomna plantaža čajčka😍. To je pa res tako lepo, da učki komajBaca lagi
Smo ustali ob 3.30, da smo se spakirali od doma ob štirih in štartali 45-minutno vožnjo proti sunset spotu☀️.
Je bilo kar hladno, posebaj tako zgodaj zjutraj, ko smo v čisti temi vijugali gorBaca lagi
Ustvarjalni dan🎨🖌️.
Hardi nas je peljal do nove lokacije, hiše prikupnega para Yuni in Tommi, ki se že već kot 15 let ukvarjata s poslikavo materjala z uporabo tradicionalne tehnike;Baca lagi
Izletekkkk☀️.
Vozimo se do zadnje vasi severno or Temanggunga, vas iz katere je Hardijeva žena Thia!
Vožnja je preprosto čudovita!!! Picturesque res🏞️🌴…
Šli smo na pohod, Hardi jeBaca lagi
Smo se odpeljali do enega delčka vasice, kjer ima Hardijev prijatelj Bima svoj malo coffee shop, v prikupnem skritem kotičku sredi gozda☕️!
Prijazen nasmejan Bima je naju z Millie peljal naBaca lagi
6.30, wake up time😅… zaspala sem lih za ene dobrih 20 min, preden se je že budilka oglasila…
Hardi je rekel, da je plan danes it prečekirat eno unique tržnico, ki je na obrobju mesta enkratBaca lagi
Na zadnji večer v Bandungu sem spoznala na ulici dva gospoda iz Singapurja🇸🇬. Ker smo skupaj korakali v isto smer kar nekaj ulic smo se začeli pogovarjat in povabila sta me na simpleBaca lagi
PengembaraPrav res... Mistično 🌴☁️
PengembaraVoda pa ni glih za pit...