Residenza La villa

Szerencsésen megérkeztünk. A tegnap este, illetve éjszaka kissé hosszúra sikerült, Erik anyukájával hajnalig beszélgetés, így a mai utazás kínlódós volt.
A hely nem ismeretlen, tavalyEn savoir plus
Mantova

Tegnap nagy része henyéléssel telt, tegnap decathlon (persze ma elaludtuk a futást 😊) aztán ücsörgés a mantovai vízparton, ami tavalyhoz képes óriási változáson ment Át sajnos nagyonEn savoir plus
Roncoferrato Osteria della cinque lire

Szállásadónk ajánlotta vacsorázási lehetőségnek a Mantovától kb. 10 kmre felvő települést és éttermet. A hely hangulatos, a pincérek nagyon kedvesek a kaja pedig isteni.
Iseo és George Clooney

Ma Iseo tavát vettük célba, Titkon reménykedve hogy George Clooneyval összefutunk de nem így lett :-) szóval Iseo tó a Garda tó mellett fekszik, hegyekkel körülvéve, és benne találhatóEn savoir plus
A sosem látott Sirmione

A nap végén a Garda Tó déli csücskét vettük célba, mert emlékeinkben élt még a tavalyi étterem, ahol gluténmentes pizzát lehet enni, és mivel tavaly nem sikerült, idén talán eljutunkEn savoir plus
Grosseto a tenger és a törülköző

Ma reggel sajnos el kellett hagynunk a kedvenc szállásunkat, még egy utolsó finom reggelivel búcsúztunk a La Villatól és Dinotol, a ház macskájától aki valahonnan kerített egy sültEn savoir plus
Osteria Casacasa

Tripadvisor nyomán kiváló vacsorába futottunk bele Grosetto szélén. A hely ismét rettentő hangulatos volt, megkaptam az egész nap áhítozott halamat is, Erik kis nyuszikát (Gabo, nyugi, nemEn savoir plus
Grosseto

Erik mára lebetegedett és vele együtt az idő is így az eltervezett san gimignanoi út 20 fokban és zuhogó esőben-legalábbis amit oda előrejeleztek felülíródott. Maradt a kis Grosseto ésEn savoir plus
Marina di Grosseto

Úgy tűnik ez a nyaralás az újratervezésekről szól. Fél 7-es kelést terveztünk hogy még reggeli után korán lejussunk a strandra. Vegul 8 lett belőle. A strandtól 5 kmre Erik kitett aEn savoir plus
Castiglione della Pescaia

Tegnap lényegében szintén egész nap tengerpartoztunk. Végre nem hullámzott, tudtunk úszni is és együtt is bemerészkedtünk a cuccokat a parton hagyva ( eddig emiatt sokat paráztunk ;-).En savoir plus
San gimignano

A mai nap tervek szerint alakul 😀 leszámítva hogy hajnali 4 kor felkeltem és ahogy csetlettem botlottam a szobában Eriket is felkeltettem. 6kor sikerült csak visszaaludni. Szóval reggeli,En savoir plus
Sajnos a kastélyban nincs kiadó szoba

Úgyhogy a szállásunk a kastély mellett de még a főtéren van :-) központibb nem is lehetne. Szuper kis szállás, tetőtéri, igényes, indulunk aperolozni :-)
Ferrara

7 aperolspritz, utcazene fesztivál, Ferrara elragadó! És Dóri anyukája :-)
Velence hajóról

Tegnap Velence felé vettük az irányt. Kicsit izgultam hogy nagy népszerűsége ellenére Velence nem lesz nagy szám. Szerencsére csalódtam :-) Erik ügyesen kinyomzta hol lehet parkolni ésEn savoir plus