Satellite
Show on map
 • Day35

  Plastic Sushi, Bioscoop & huizenjacht

  September 8, 2019 in Peru ⋅ ⛅ 19 °C

  Maandag 》 Weer een nieuwe week, vandaag kregen we te horen dat we woensdag een Spaans quiz hebben en bij de les er na dat we ook voor mijn toerisme les een quiz hebben volgende week maandag dus de week begon weer goed.

  Dinsdag 》 Naar school geweest, daarna naar de sportschool en een soort nasi gemaakt 's avonds. Vervolgens geleerd voor Spaans.

  Woensdag 》 De Spaans quiz was makkelijker dan verwacht, nu dan maar hopen op een goed cijfer. Ook vandaag heb ik weer lekker gekookt, namelijk: Chili con carne met rijst.

  Donderdag 》We hadden weer een fotoshoot voor ons project voor studiofotografie. Dit keer was het thema plastic vervuiling en ontbossing. We hebben sushi gemaakt met gekleurde plastic zakken en rijst en een broodje met nutella als aarde en brocolli als de bomen. 's avonds ging ik naar de film "it" in de bioscoop. Met een paar mensen van school.

  Vrijdag 》 De ambassadors van school hadden een tour gepland naar het centrum van Lima, daar was ik al geweest maar het leek me wel leuk om mee te gaan. Uiteindelijk heb ik niet veel meer gezien dan de vorige keer, maar het was wel gezellig.

  Zaterdag 》 Ik heb een beetje uitgeslapen omdat de hele week heel vroeg was. 's avonds hadden we een feestje bij Elin en Kathi dat was heel gezellig. Daarna wilden we nog uitgaan, maar uiteindelijk bleek dat we niet meer naar binnen mochten, omdat we te laat waren en niet op de lijst stonden. Dus uiteindelijk zijn we maar naar huis gegaan.

  Zondag 》 Vandaag ging ik kijken bij een kamer in een appartment in Miraflores, de wijk waar ik graag wil wonen. Het appartement was netjes, maar het bleek dat mijn huisgenoten iets anders waren dan ik me had voorgesteld. De huisbaas woonde er zelf, ze was gok ik rond de 60. Een heel aardige vrouw dus dat was het grootste probleem niet, maar de andere 2 huisgenoten zouden binnenkort komen. En dat was een stel uit de verenigde staten. Dus ik dacht prima. Daarna vertelde ze dat ze wel iets ouder waren, namelijk begin 80. Kan heel gezellig zijn... Maar dat zag ik toch niet helemaal zitten aangezien ik zo geen huisgenoten heb waar ik een keer iets leuks mee kan doen. De zoektocht gaat dus verder.
  Read more