• Hier komen we voor! ☀️🐳

June 26, 2024 in Spain ⋅ 🌬 21 °C

Vanmorgen begon weer rond de klok van 7:00 met die kleine niños! Even spelen bij Anke en Manne op bed en daarna, vandaag ook met oma naar t ontbijt buffet! Lekker overzichtelijk plekje achterin de zaal, was prettig(er)!

Om 10:00 mogen we in het zwembad, dus dat doen we ook. Maar heel fijn is dat nog niet rond die tijd want de dag begint (weer) zonder zon… Beetje spelen, hangen en memmen (zwemmen)!
    Maar ook vrij snel weer richting ons warme jacuzzi 😅 mét t eerste ijsje van vandaag, dat dan weer wel!

Volgens Joke zou rond 12:00 uur de zon doorkomen… en wat denk je? Dat gebeurde!! Het is dan ook direct lekker warm en met dat windje erbij heerlijk!

De kleintjes moesten nog wel even rusten. Dus Anke en Els nog even gezusterlijk naar het lunchbuffet. Daar zaten we zelfs met zonnebril op (!) binnen. (Je kan niet buiten eten).

Nou bij thuiskomst kon het feest beginnen: op naar een zonovergoten waterpark! We namen het er van; dus alle opblaasbanden, -schildpadden, emmertjes, schepjes gingen mee! T is gelukkig nog geen vijf minuten lopen 😉

We hadden een heerlijke middag! Hier komen we voor 🤩 Manne stal nog even de show met een fotoshoot in het zwembad/op de glijbaan; helaas moest je die foto’s voor een tientje per stuk kopen. Das te gek. We namen wel een tweede ijsje van de dag, kwestie van prioriteiten.

De kleintjes en oma bubbelde de dag nog even uit in de jacuzzi. Daar werd (Manne’s woorden) “zelfs nog fruit geserveerd”!

Fijne dag dus hier ☀️🐳 Morgen gaan we het eiland verkennen met een autootje!