FindPenguins
    • sunnuntai 11. elokuuta 2019 klo 10.18
    • ⛅ 29 °C
    • Korkeus: Merenkorkeus
    • MalesiaSungai Pinang Besar4°12’48” N  100°34’36” E

Bye bye pankor, hello cameron highlands

11. elokuuta 2019, Malesia ⋅ ⛅ 29 °C

Ok, ik ben een illusie armer. De cameron highlands zijn niet meer wat het geweest is. Na een geweldig heerlijk verblijf op pangkor de spullen gepakt en richting de boot met de welbekende roze taxibus. Het was al een stuk drukker als eerder maar nog steeds plek om te zitten. Boottocht ging goed en ook de auto hadden we snel gevonden. De rit richting cameron highlands ging ook goed, alleen het laatste stuk was megadruk. Ook waren er geen bergen vol theeplantages, maar voornamelijk strawberry farms en veel kassen. Ook hier wordt veel gebouwd, veel te veel naar mijn idee. Appartement hier ziet er goed uit en heerlijke stoomboot gegeten hier.
    Ik hoop het morgen nog te gaan zien, maar ben wel het idilysche beeld van 19 jaar geleden helemaal kwijt. Hopelijk gaat het me morgen nog verrassen en gaan we meer van de theeplantages zien
    Lue lisää

Katso käännös

e homannVlinder farm misschien

e homann

e homannMisschien is het old smoke hous er nog

e homann

e homannO wat jammer,was zo een mooi,en idilysch plekje,bestaat het old smoke hous nog wel??

Hammetje76

Hammetje76Old smokehouse bestaat nog wel! Vandaag afternoon tea daar gehad, geweldige plek.

12.8.2019Vastaa
    1 tykkäys