Reisdag naar Berlijn

Vandaag vertrokken richting Berlijn, heerlijk op ons gemakje. Vertrokken zo rond half 10 en waren net iets voor 4-en in ons hotel. Na een snelle check-in, snel richting het centrum om een vleugje vanRead more
Vandaag mooi op tijd op, nog voor 7-en eten en daarna met de taxi maar het vliegveld. Keurige chauffeur! Vliegveld is redelijk klein, dus gelukkig geen grote afstanden lopen! Het vliegtuig staat alRead more
Na een korte duik in het zwembad zijn we richting marine bay sands gegaan om van de gratis licht en water show te genieten. Wat een uitzicht! En de show is echt de moeite waard! Daarna richting HawkerRead more
Vanochtend lekker uitgeslapen en na heerlijke tosti richting bugis market, even lekker shoppen. Hier verkopen ze werkelijk waar de leukste dingen! Zelfs vis-slippers :). Daarna met de metro richtingRead more
Wat een fantastische middag en avond! Na wat verkoeling in de waterspeeltuin naar Cloud Forrest, een enorme mooie overdekt regenwoud tuin met zelf een waterval! Vorige keer al fantastisch en nu weer!Read more
Vanochtend ruim op tijd vertrokken, maar het zat ons niet mee vandaag. Taxirit richting bus pick-up ging nog goed, maar de rij was enorm en bleek ook nog niet de goede bus. Dus toch maar taxi genomenRead more
Tja, wat kan er nog meer gebeuren.....vliegtuig 70 minuten vertraging. Eind goed al goed, we zijn in ons prachtige hotel, lekker gegeten en redelijk geslapen. Nog even wennen aan alle geluiden hier,Read more
Eerst heerlijk uitgeslapen, dat hadden we even nodig na zo’n dag als gisteren! En na een ontbijt en een plons in het zwembad waren we er klaar voor: de zondagsmarkt! Een kleine markt met vooralRead more
Vandaag vroeg op, taxi stond al klaar om 7:30. Snel ontbijtje en gaan naar de orang oetangs. Gelukkig waren we ruim op tijd waardoor we er 2 hebben mogen bewonderen! Wat een fantastische dieren enRead more
e homannSlaap maar lekker allemaal.Voor morgen hele goede,voorspoedige vlucht toegewenst,hele dikke kussen van ons🥰😍🥰