• Hello phuket!

July 26, 2022 in Thailand ⋅ ⛅ 31 °C

Vanochtend heel vroeg vertrokken, 4:30 op. Stijn was nog steeds niet helemaal top. Gelukkig ging het met wat reispillen en Paracetemol wat beter. Onderweg naar het vliegveld een prachtige zonsopkomst. Auto parkeren op parkeerplaat B en bagage inchecken. Vlucht ging helaas vroeger dan we geboekt hadden en dus zaten we om 7:50 al in de lucht ipv rond 13h.
    Dus Bangkok maar in, naar het hoogste gebouw met glazen vloer op 314 meter hoogte. Met een zeer coole lift (zie fimpje) in no time op de 75ste verdieping.
    En omdat we er al 10h waren was het ook niet druk, wat een uitzicht!
    Daarna de lunch in het unicorncafe, echt helemaal over de top in regenboogkleuren en tussen de unicorns.
    Taxi terug naar het vliegveld en vlucht naar phuket toe, taxi naar ons appartement.
    Bij aankomst waren we eerst al een gebouw te vroeg afgezet door onze taxi, dus net golfkarretje afgezet bij ons complex. Wow, wat prachtig. Door naar ons appartement, stijn liep voorop dus appartement binnen, allemaal prachtig alleen een slaapkamer te kort. Jack bellen met de eigenaar, stonden we gewoon in het verkeerde appartement :) hilarisch. Op zoek naar ons nummer 103 en dat was wel de goede. Wat een balzaal en met 3 slaapkamers en een prachtig uitzicht.
    Vanavond gegeten op het strand bij de ondergaande zon. Morgen gaan we er een relax dagje van maken en lekker zwemmen. Xxx