Parking praia do Cabeço
26 december 2018, Portugal ⋅ ☀️ 15 °C
Gasflasken er byttet og vi holdt juleaften her på pladsen nær ved stranden.
Vi kan ikke komme meget sydligere og på den anden side af floden Guadiana ligger Spanien.
Igår tog vi en cykeltur udMeer informatie

ReizigerHej med jer. Godt nytår til jer i syden. Jeg har undret mig over hvorfor jeres bil er sort og alle de andre vi ser på jeres billeder er hvide. 😀😀😀. Var denne farve billige eller fik i et godt tilbud i sort. Hvis jeg kender dig ret Lars så er der måske en teknisk grund til denne farve. Ha. Ha. Kom godt ind i det nye år. Mvh Eskild
Berit - Lars HausenHej i to, først et rigtig godt nytår til jer også. Med hensyn til bilen og farven, da kan man groft dele autocampere op i 3 kategorier, kassevogn, del intregreret og fuld intregreret. De to sidste er af hvilken årsag, næsten altid hvid/grå, staffering kan variere, men i kassevogns modellerne kan man vælge farve ligesom på almindelige biler, vores er mørkegrå og denne farve fandtes kun i metallak, så det var ekstra 😉 Vi valgte denne farve fordi den ikke skulle udstråle autocamper, i det almindelige bybillede og når vi holder lidt afsides, men holder vi sammen med de andre afviger vi, men da kan det være ligemeget 🙂 I må da snart være i planlægnings fase med næste tur? Hilsen Lars
ReizigerHej igen Vores næste tur til Canada er på plads. Vi rejser den 31 May og skal tilbringe 14 dage i det vestlige Canada i en Home Mobil. Så vi glæder os. Kan i have et godt nytår dernede i syden og nyd solen. Godt nytår Lis og Eskild
Berit - Lars HausenWow, så håber vi i bruger mediet her til turen, Canada står også på vores ønskeliste🙂🇨🇦🎉🎊💥