• Ventspils

28–30 wrz 2024, Łotwa ⋅ ⛅ 13 °C

Het begint kouder te worden en deze nacht heeft het zwaar zitten regenen. Ik ben heel blij dat we binnen hebben geslapen. Er wordt ontbijt aan de deur gebracht. Na onze voeten onder de tafel te schuiven, gaan ze ook moeten sporten. Ik ben nog droog terug gekomen maar Sam is na mij gaan lopen en heeft wat meer afgezien 🌧️💨

In de namiddag heeft dit weer zich aangehouden maar rond 17u zijn we het stadje Ventpils toch kunnen gaan verkennen. We hebben de meeste plekken die onze vriendelijke gastheer had aangeraden bekeken. Onze eerste vuurtoren van dichtbij met veel wind en opspattend water. De foto's geven de sfeer van het stadje weer. Duidelijk een stad met veel koeien 😅🐄 in alle vormen en maten.

's Avonds uitgebreid gaan eten. Leek een boerderijtje naast het plein 😄 Sam nam kip met een korst van bierdeeg en ik nam zeebaars met een garnalensausje. Lekker en mooi gepredenteerd. Maar voor Lara was er geen kindermenu en ze wilde niets van ons eten hebben. Stiekem wat chips aangeboden dat nog in de buggy lag voor onderweg.

Uiteindelijk toch nog een vermoeiende dag!
    Czytaj więcej