מתחיל את הדרך
1 febbraio 2017, Stati Uniti ⋅ ☁️ -2 °C
זהו. אחרי שבוע מנוחה בבוסטון אני מתחיל את דרכי לניו זילנד.
עוד כמה שעות אני ממריא מפה וטס 4 שעות לטקסס, ומשם עודLeggi altro
הגעתי!
3 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 23 °C
וואו. זאת הייתה יממה קשוחה.
העיקר, הגעתי סוףסןף להוסטל. בינתיים נראה מקום נחמד ממש (ראו תמונה של החדר הקטן בהרבה משציפיתי). ברשותכם אני הולך לקרוס לתוך עצמי ולהתעורר מחר בבוקר...
אוטו
4 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 23 °C
קניתי אוטו! זאת כנראה הייתה הקנייה הכי ספונטנית שעשיתי בחיי. כמה שעות אחרי שהגעתי להוסטל הגיע בעל המקום (שגםLeggi altro
Rakaia Gorge
6 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 23 °C
היום עשיתי את הטיול הראשון שלי בניו זילנד! בחרתי להתחיל במסלול קצר וקליל. כמובן שבדיעבד הסתבר שזה מסלול ממש לאLeggi altro
Lake Tekapo
7 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 27 °C
קמפינג על שפת אגם tekapo.
Hooker Valley Track
9 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 30 °C
היום עשיתי טיול בפארק לאומי (Mount Cook) ששמו בכותרת. לא שזה אומר הרבה אבל זה ללא ספק הטיול הכי יפה שעשיתי פהLeggi altro
Wanaka
11 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 19 °C
הגעתי לוונאקה! עיר קטנה על שפת אגם, בדיוק כמו בשיר של קרן פלס ("נסע שוב לבקר בלייק וונאקה"). בינתיים עוד לא עשיתי פה משהו מעניין...רק נח ליד האגם :)
Puzzling World!
12 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 22 °C
אוקיי אז 5 דקות מחוץ לוונאקה יש פארק שעשועים קטן בשם puzzling world. בפארק יש מבוך ובתור מחבר טוב הייתי חייב ללכת.
אזLeggi altro
Diamond Lake Track
14 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 13 °C
היום עשיתי טיול קצר ליד העיר וונאקה. במקור רציתי לעשות טיול אחר קצת יותר ארוך אבל מסתבר שבגלל הגשם שירד אתמולLeggi altro
בייביי וונאקה
16 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 14 °C
היה כיף אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. היעד הבא: קווינסטאון
Queenstown
17 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ 🌙 17 °C
אז ביליתי יומיים בקווינסטאון! תכלס אין המון מה לספר. מדובר בעיר שדיי מזכירה את אילת: מלא תיירים ובלי הרבה דבריםLeggi altro
יום הסתובבויות
18 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ 🌙 18 °C
אז היום הסתובבתי באזור קווינסטאון בלי הרבה כיוון. בבוקר נסעתי לעיירה שנמצאת שעה צפונה מקווינסטאון בשם glenorchy.Leggi altro
Milford Sound
20 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ 🌙 24 °C
היום הייתי בסיור באחד המקומות הכי מפורסמים בניו זילנד: Milford Sound. מכירים את זה שיש משהו מפורסם שתמיד כולם אומריםLeggi altro
Key Summit Track
22 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 1 °C
היום עשיתי טיול יום נחמד באזור הפיורדים כאן. אתמול היה מאוד גשום אבל אתמול הגשמים הפסיקו אז הצלחתי לצאת לטיול.Leggi altro
Curio Bay
23 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 26 °C
היום אני ישן בקמפסייט מגניב ממש. למה הוא מגניב ממש?
1. הקמפסייט נמצא על חוף הים בקצה הדרומי ביותר של ניו זילנד.Leggi altro
יום בדרכים
24 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 19 °C
אחרי לילה בקמפסייט בcurio bay היום ביליתי את היום בנסיעה לעיר דנידין (כן כמו הרואה ובלתי נראה. עוד על העיר בפוסטLeggi altro
Dunedin
26 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ 🌙 10 °C
(קראו "דנידין")
אז אתמול בערב הגעתי לעיר דנידין. מדובר בעיר האמיתית הראשונה שהגעתי אליה מאז שעזבתי אתLeggi altro
איש גדול בארץ ההוביטים
28 febbraio 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 15 °C
אשתף אותכם במוטיב חוזר בטיול שמאוד מתסכל אותי.
משום מה, ניו זילנד בנויה לאנשים נמוכים. המקום שזה הכי בולט זהLeggi altro
כמה ישראלים מטיילים בניו זילנד?
1 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 17 °C
מלא.
(התמונה צולמה בלוח מודעות שגרתי באמצע פארק)
Arthur's Pass
1 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 16 °C
אתמול התחלתי את דרכי לחלק הצפוני של האי הדרומי ובדרך עצרתי ליומיים במקום שנקרא Arthur's Pass. מדובר בכפר קטנטן באמצעLeggi altro
Abel Tasman + Takaka
3 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ 🌬 21 °C
היום עשיתי חלק מאחד הטרקים המפורסמים בניו זילנד: ה"אבל טסמן".
הכל התחיל בנסיעה בספינה קטנה ("water taxi") שלקחה אותיLeggi altro
Tombstone Hostel
4 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 18 °C
בדרך כלל אני לא נוהג לעשות פוסטים על ההוסטלים שאני ישן בהם. למה? כי זה לא כזה מעניין. תכלס רוב ההוסטלים ממש סבבהLeggi altro
להתראות אי דרומי
7 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ 🌧 13 °C
אהלן מאמצע הים!
אני כרגע נמצא במעבורת שלוקחת אותי (ואת האוטו שלי) מ-Picton (עיר בצפון האי הדרומי) ל-Wellington (עיר בדרוםLeggi altro
Rivendell
8 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ ⛅ 13 °C
לפני שטסתי לניו זילנד הבטחתי לעצמי שאני לא אעשה יותר מידי שטויות של שר הטבעות. אבל כשחיפשתי קמפסייט נוח וזולLeggi altro
Taupo
9 marzo 2017, Nuova Zelanda ⋅ ☀️ 20 °C
אתמול אחרי 5 שעות נסיעה הגעתי לטאופו, זאת עיר על שפת אגם באמצע האי הצפוני.
החדשות הטובות: מאוד יפה פה ועושהLeggi altro

Viaggiatoreרק מנצלת את ההזדמנות להגיד לך עוד פעם כמה הטיסה שלך לא הגיונית! תהנה דןאלדד:)