Macha Half Marathon!!
12 Mei 2018, Zambia ⋅ ⛅ 18 °C
Jaaaa vandaag was het zover! De Macha half marathon! 21,1 km of 13.1 miles (Chris is Amerikaanse dus hij zegt alles in miles en onderhand ben ik er gewend aan geraakt). Ik ben sinds december hier aanBaca selengkapnya
Wandeling naar de berg en watertoren
20 Mei 2018, Zambia ⋅ ⛅ 18 °C
De goodbyes zijn nu in volle gang. Maandag 21 mei geef ik mijn eindpresentatie en dinsdag vertrek ik naar Livingstone en dan ga ik woensdag naar Kaapstad voor 10 dagen. Tijdens het hardlopen liepen weBaca selengkapnya
Goodbye Macha
21 Mei 2018, Zambia ⋅ 🌙 18 °C
Vandaag is mijn laatste dag in Macha. Ik had om 11 uur mijn presentatie om mijn onderzoek te presenteren aan iedereen van het lab die wilde komen. En dus waren er een man of 20 gekomen om naar mijnBaca selengkapnya
Kaapstad en mijn culture shock!!
24 Mei 2018, Afrika Selatan ⋅ ⛅ 14 °C
Mijn eerste anderhalve dag in Kaapstad was het een beetje regenachtige en bewolkt. Hierdoor zag ik de tafelberg niet helemaal, wat het wel mysterieus maakte! Woensdag toen ik aankwam heb ik het vooralBaca selengkapnya
Tafelberg en Lions head beklimmen
26 Mei 2018, Afrika Selatan ⋅ 🌙 12 °C
De afgelopen twee dagen was het super lekker weer (20 graden en lekker zonnetje), na twee dagen vooral regen was dit wel erg nice. Ben snel gewend aan deze temperaturen. En op zaterdagochtend kon ikBaca selengkapnya
Rond toeren door Kaapstad en omgeving
29 Mei 2018, Afrika Selatan ⋅ 🌙 11 °C
Vandaag heb ik zo'n typisch hop on hop off bus genomen om Kaapstad en haar omgeving te bekijken. Ben begonnen met de botanische tuinen in Kirstenbosch wat erg mooi was en daar na naar Houtbay gegaanBaca selengkapnya
Kaap de goede hoop
30 Mei 2018, Afrika Selatan ⋅ ⛅ 14 °C
Vandaag heb ik een hele leuke tour gedaan naar Kaap de goede hoop. Echt zo'n toeristisch tourtje haha. We waren begonnen in Houtbay waar we een boottocht hebben gedaan naar een eiland met zeehonden.Baca selengkapnya
Goodbye Zambia! <3
6 Juni 2018, Zambia ⋅ ☀️ 21 °C
Zo daar zit ik dan op de airport. Over anderhalve uur gaat mijn vliegtuig naar Nairobi en vervolgens vlieg ik via London naar Amsterdam! Wat ging de tijd snel. Lijkt een paar weken geleden dat ik hierBaca selengkapnya

PelancongGoed gedaan!