Efter endnu et dejligt morgenbord, går turen forbi et apotek. Jeg er desværre begyndt få ondt i halsen og hoster som en søløve. Øv øv. Turen går gennem den flotte natur i Berchtesgaden nationalpark, som afløses af andre smukke steder. Vi kører langs en flod der hedder Saalach, vandet er så krystalklart at det skinner turkis. Det klare vand forstærkes af den lyse kalkholdige jord i bunden af floden.
Vi er så tæt på hvor Lene Beier har sit hotel, så vi skal da lige forbi til en kop kaffe. Lenes mor er sød og viser os lidt, men de har jo travlt. Vi får da lige lov at hilse både på Lene og Anders.
Der dukker flere og flere bjerge op og på skyggesiden ligger der sne, mens solsiden er grøn. Faktisk havde vi håbet på at skulle op over bjergene, men vi kørte gennem tunneller i stedet. Vi skal nok finde noget sne! Det er missionen 🏔️.
Vi kommer til Krimml ved 15-tiden og finder hurtigt vores hotel. Det er godt nok hyggeligt og sikke en sød betjening. Værelset er med balkon og udsigt til bjerge.
Aftensmad og morgenmad er med i prisen, og jeg skal da love for at der er mad nok. Lækker lækker mad.
Efter aftensmaden går vi en tur i byen, den oser lidt af skiturister. Sportsbutikker, hoteller og barer. Vi smutter ned i "kostalden" og får en enkel rom og cola.🥃 Eller rettere her er det 2 cl cola med rom. 😅.
Jeg slutter af med en kop the med strohrom i hotellets bar. Søren nyder en drinks. Sikke en dejlig dag.
P.s vejrudsigten siger stadig til sne i morgen. 🥰Read more
TravelerSuper