• Jul i Krimml

December 24 in Austria ⋅ 🌫 -5 °C

Det sneer! Missionen er lykkedes. ❄️ Ikke store flotte fnug, men det sneer. Bare se bilen, der skulle skrabes ruder inden vi kunne køre. Vi kører mod Krimmlerfälle ca 700 meter fra hotellet. 😂 Hov her har vi da været før! Vi kunne genkende parkeringspladsen ved vandfaldet. Vi var her sidste år og så en gang for 5 år siden. 😂😂 Tænk sig det så vi slet ikke da vi bookede hotel! Vi kører op på Hochkrimml og nyder at se al den sne der er kommet. Der er selvfølgelig også snekanoner på løjperne, men det sne der ligger på vejene og uden for løjpen er jo god nok 😁. Da jeg stadig er syg, bliver det ikke til en masse udendørs aktivitet, så vi kører mod Zell am See. På vejen der til.... "Hov, der boede vi da sidste år" 😂😂 vi føler os helt hjemme. Tågen ligger tykt i Zell am See, men et billede af søen skulle vi da ha. Vi går lidt rundt i byens hyggelige gader og nyder de smukke huse og julepynten.
    Juleaften på hotellet: Jeg tror det er første gang vi har fået grillspyd som julemad, Men pyt... Det sneer og stemningen er god. God jul til alle 🎄