Mijas by

Dagens udflugt går til Mijas. På vejen derop kommer vi forbi et stort Buddhistisk tempel, med flot udsigt over Fuengirola. Det er Torben og Ulla der har anbefalet os begge dele. Tak for det.Read more
Udsigtspunkt i Mijas

Mijas by ligger på en klippe. Udsigten er fantastisk. Hele kanten af klippen ud mod havet er lavet som et stort udsigtspunkt, med mange smukke detaljer og en park med springvand, lavet af mosaik,Read more
Hyggedag på pladsen.

Dagen i dag er brugt på afslapning. Der er jo lidt hårdt at holde ferie 😉.
Vi gik en tur til stranden og Søren fik lov at hoppe i bølgerne. Det blev da også til et par drinks påRead more
Fuengirola

Efter træffet går vi til strandpromenaden. Der er liv og glade dage, gode drinks og fodbad med fisk. Det var en oplevelse! Fiskene kilder når de arbejder. 😂
Gågaderne er sat til medRead more
Fuengirola - lastbiltræf

I dag tog vi bussen ind til Fuengirola. Søren havde set på facebook at der skulle være lastbiltræf. Det er jo rent held, at vi så bor lige ved siden af. Der var mange flotte biler også veteraner.
Gibraltar

Turen går til Gibraltar i dag. Selv på lang afstand ser vi den store klippe. Det er jo engelsk koloni, så vi skal gennem paskontrol. Først kører vi ud til Europa point. Et fyr som markererRead more
Gibraltars aber

Der er 400 aber på Gibraltar. Det vil sige i april blev det til 401. Staten passer de her aber, de er tatoveret med hvert sit nummer. Aberne er fordelt på 6 grupper. Vi mødte 3 af grupperne.Read more
Gibraltar 2.0

Billeder og video fra drypstenshule og 2. udsigtspunkt og grotten.
Casares

Turen tilbage gik op til Casares. Den er en af de hvide byer, som vi blev anbefalet at tage til. Det er virkelig en smuk by, med stejle gader og mange trapper. Foran kirken er der en flot udsigt overRead more
Turen til Ronda.

Landskabet er så flot. Bjergene er helt grønne af fyrretræer og efter næste sving dukker der nogle "skaldede" bjergtoppe frem. Det er så flot at køre tur i bjergene, scenen skifter såRead more
Ronda

Sikke en by! 🥰 Og sikke et vejr vi har 🌞. Vi kommer heldigvis tidligt om formiddagen og finder nemt en p-plads midt i byen. Byen er forberedt på mange turister og vi ser mange guider med deresRead more
Ronda 2.0

Her kommer de sidste billeder. 😁....fra Ronda altså.
Setenil de las bodegas

Vi fortsætter mod Setenil. Jeg har set billeder af en by bygget ind under klipperne og det måtte vi da se.
Da vi kommer frem er der en pil mod p-plads, den vej kører vi selvfølgelig. Der holderRead more
Ardales

Endnu en af de smukke hvide byer! Vi er på bustur, på vej til Caminito del Rey. Bussen stoppede for at vi kunne drikke kaffe og spise morgenmad. Dejligt for os så vi kunne se den smukke by. Det varRead more
Caminito del Rey 1 ud af 5

Sikke en oplevelse!
Det er et "must see" 🥰. Man skal kunne gå langt og tåle højder.....og broer, i 105 m højde, man kan kigge igennem 😳
Vi så gåsegribbe i massevis. Der yngler 300 par iRead more
Caminito del Rey 2 ud af 5

Ja det krævede lige lidt billeder 😁
Caminito del Rey 3 ud af 5

Undskyld... 🥴
Caminito del Rey 4 ud af 5

🥴
Caminito del Rey 5 ud af 5

Sidste...
Marbella

Vores køleskab er tomt, så vi må ud at handle. Vi bliver enige om at køre til Marbella for at handle og så kan vi jo lige gå en tur i byen.
GPS'en viser os ind gennem centrum og vi kan se at derRead more
Marbella - Flaminco

På et af de mindre torve i gågaderne optræder 4 fire piger. Dejligt at se.
Camping Willsom

Turen mod Sevilla går gennem mange rigtig store oliven plantager. Guiden, vi var med til Caminito del Rey, fortalte os, at regionen Andalusien producerer 15% af de oliven der bliver brugt påRead more
Sevilla - plaza España

Okay... Det er så stort at det ikke er til at beskrive. Alt er pyntet med mosaik og mønstrede klinker. Der er et mosaik for hver region i Spanien. Tårnene og bygningerne er dekoreret med mangeRead more
Sevilla dag 1.

Meget hyggelig by... det vi har set indtil videre. Vi blev i den del af centrum hvor Flaminco showet blev opført. Det er virkelig en fantastisk by. Kæmpe park anlæg og mange historiske bygninger.Read more
Sevilla - Flamenco show

Wow... Det er godt nok intenst. 💃🕺Vi har været inde og se et show med musik, sang og dans. Klappe rytmen sidder længe i kroppen bagefter. De er så dygtige og vildt intense. 🥰.
Vi kunneRead more
TravelerTemplet hedder en Stupa og vi har været i den mangel gange - hyggeligt sted