FindPenguins
    • ⛅ 14 °C
    • 海抜: 13 m
    • ポルトガルCâmara de Lobos32°38’55” N  16°58’34” W
    Väggmålning på Pestana Ocean Bay hotel
    Det här piratskeppet ser man hela tiden!Inte mycket sandstränder på Madeira, men här är en med fin svart lavasandJa, vad ska man säga, en bild på en krokig växt och havet...Camara de Lobos, idyllisk fiskeby, Winston Churchills favoritKabeljo som soltorkas till bachalau

Promenad till Camara de Lobos

2018年2月15日, ポルトガル ⋅ ⛅ 14 °C

I går var det kanonväder och vi fick för oss att ta en långpromenad till Camara de Lobos, ca en mil. Det är lite knepigt att hitta i början, det blev några återvändsgränder och klättring över staket - avstängt pga risk för ras, men vi snabbade oss på och det gick bra 😎. Vi höll på att ge upp ett tag, men så hittade vi den fantastiskt fina promenadvägen utefter havet. Fasadväggen med den häftiga väggmålningen tipsade Janne och Mia om, den var publicerad i DN i lördags, kul att vi hittade den. Väl framme satt det bra med en kall öl och lunch. Winston Churchill var här mycket, målade tavlor och skrev sista delen av sina memoarer. Så tog vi bussen hem och tyckte att vi varit så duktiga som gått hela vägen. Sen somnade vi tidigt 😊.もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    0いいね