• Brudpar eller modefotografering?
    Detta var i alla fall en blivande brudSolnedgång över BeijingPekinganka på gångTranchering vid bordetKontanter går åt! Kortbetalning accepteras undantagsvis. Kineserna betalar med wechat.

Sista natten i Beijing

March 25, 2019 in China ⋅ ☀️ 21 °C

Tågbiljetterna tillbaka till fartyget höll på att ta slut, men hotellet hjälpte till så nu har vi fått två biljetter hitskickade med bud. Det var bra 😊. Inte bra att missa avgången i morgon...

Eftermiddagen tillbringades med en promenad till Jingshan park som ligger norr om förbjudna staden. På vägen dit passerade vi tre brudpar som höll på att fotograferas, så jag fick med några bilder också.

Jingshan-parken har också en av Beijings få höjder. Man har en fantastisk utsikt från templet på toppen. På morgnarna är det mycket folk som gör sin taichi här i parken. Som om inte det vore nog skyddar parken också palatset mot onda andar från norr.
    Vi hann precis upp till toppen för att se solen gå ner över Beijing.

Vi hade fått tips från hotellet om en restaurang, och den var verkligen bra! Fantastisk service och vackra uppläggningar. Vacker förrätt, där det mesta var så starkt att det var omöjligt att äta. Men ankan och pannkakorna var goda!