Saigon & Mekong Delta

Na ons duikavontuur komen we weer aan in de grote stad: Ho Chi Minh stad of Saigon zoals de Vietnamezen het nog steeds noemen.
Saigon staat bekend om het War museum, een heftig museum waar veelRead more
Saigon staat bekend om het War museum, een heftig museum waar veelRead more
Het is even wennen, weer een nieuw land, 2 nieuwe valuta (US Dollar en Cambodjaanse Riel), nieuwe woorden die we moeten leren (Or-kuhn = dankjewel).
Er zijn 3 must do's in deze stad: Tuol SlengRead more
Afgelopen week in het nieuws: Lonely Planet (van de reisboeken) heeft in een top 500 lijst Angkor Wat verkozen tot nummer 1 must see van de hele wereld. Laten wij net op dit moment bij dezeRead more
Allemaal beestjes, zoveel beestjes om me heen! Helaas zagen we onze beestjes niet omdat we een slok op hadden, maar was het de harde realiteit.
De afgelopen anderhalve week in Cambodja zijn we inRead more
Helaas konden we de bed bugs perikelen niet helemaal achter ons laten, omdat we op onze tussenstop naar Koh Rong Samloem in Sihanoukville opnieuw werden getroffen in het holst van de nacht. OndanksRead more
Op doorreis naar Laos hebben we nog een heuse wolkbreuk mogen trotseren midden in het centrum van Phnom Penh. Het water stond op sommige plaatsen bijna tot Anika haar middel. Gelukkig was het weer inRead more
We vonden het weer eens tijd om onze motor-rij-skills bij te werken en wat is nu een betere plek dan de 'Southern Swing' in Laos :)
Bij Miss Noy (heel lief vrouwtje) hebben we een semi-automaticRead more
We hebben nog steeds last van bedbugs (zie ook eerdere posts). Deze vampier beestjes houden ons uit de slaap 's nachts en vinden ons bloed heel erg lekker (brr).
Na veel research op internet teRead more