Brisbane

Over Brisbane waren andere reizigers niet heel enthousiast, dus onze verwachtingen waren niet erg hoog. Maar het was erg leuk! Het is echt een grote stad met hoge gebouwen. Eigenlijk wat ik ook vanRead more
Surfers Paradise

We zijn 1 nachtje in Surfers Paradise aan de Gold Coast geweest. Even overwogen het over te slaan, maar we wilden toch een kijkje nemen. In het hostel hadden we een heel appartement voor onszelf: watRead more
Byron Bay

Byron Bay was geweldig! Echt een leuk dorpje waar het leven heel onspannen is met veel hippies en surfers. En ook heel fijn om een keer ergens wat langer te blijven dan 1 of 2 dagen. We hebben zo veelRead more
Sydney: Manly & Vivid

Na een lange reis in de nachtbus zijn we in Sydney aangekomen. Heel even uitrusten in het hostel en we gaan weer op pad. We besluiten de ferry naar Manly te nemen, een levendige wijk met een mooiRead more
Sydney: Bondi to Coogee coastal walk

Het was niet zo voorspeld, maar het was een perfecte dag om de wandeling van Bondi beach naar Coogee beach te maken. We liepen langs mooie baaien, stranden, hoge kliffen, dure huizen en hadden continuRead more
Blue Mountains

We hebben vandaag een auto gehuurd en zijn naar de Blue Mountains gereden. We wilden toch een keer meemaken hoe is om aan de linkerkant te rijden. Gelukkig zat er een sticker op het raam met 'keepRead more
Goodbye Sydney & Australia!

Onze laatste dag in Sydney en ook Australië zit er bijna op :( Gelukkig was het vandaag redelijk droog en soms zelfs zonnig, dus we hebben alles gedaan wat we graag nog wilden doen. Chinatown,Read more
Los Angeles

Vandaag duurt al 24 uur, maar het is opnieuw 7 uur 's ochtends dezelfde dag. Gekke ervaring! L.A. here I come!
In L.A. heb ik best veel gedaan in 2 dagen, ook al duurde het uren om ergens te komen.Read more
San Francisco: deel 1

Eindelijk zie ik Douwe weer, zo fijn! We beginnen onze reis direct avontuurlijk door voor het eerst uber te proberen 😄 We worden in een uurtje naar mijn oom Julian in Berkeley gebracht, waar we deRead more
San Francisco: deel 2

Supergaaf om een baseball wedstrijd te zien! We wilden bijna weggaan (wedstrijd duurde inmiddels al zo'n 4 uur😐) toen de San Francisco Giants opeens de winnende punten maakten in de 10e inning.Read more
Yosemite National Park

Wat hebben we een geluk gehad! Wisten wij veel dat de zomervakantie hier al begonnen is en alle accommodatie maanden van tevoren volgeboekt is. Even leek het alsof we niet meer konden gaan. TotdatRead more
Point Arena, United States

Na een lange rit zijn we aangekomen bij mijn nicht Katy, waar we een nachtje blijven. Ze woont in een prachtig huis midden in de redwoods, waar we over een lang en hobbelig bospad naartoe rijden.Read more
Redwoods

Wat een mooie dag weer! Het ene moment rijden we langs de kust met prachtige uitzichten over de oceaan en het volgende door bossen met indrukwekkende redwoods. We kijken onze ogen uit terwijl we hierRead more
Oregon coast

We zijn vandaag verder gereden langs de kust over highway 101, echt een aanrader! Het ene uitzicht is nog mooier dan het andere. Als we Oregon in rijden stoppen we in Brookings voor lunch die bestaatRead more
The City of Roses

Portland vond ik een hele gezellige stad waar niet ontzettend veel te zien is, maar waar vooral een leuke sfeer is. Overal vind je leuke winkeltjes, hippe barretjes, brouwerijen en food trucks. OokRead more
Vancouver, Canada

Ontzettend genoten van de eerste keer in Canada, met natuurlijk als highlight orca's van zo dichtbij zien 🐳
Opvallend is ook alle natuur in en om de stad heen. Er zijn bergen en stranden, erRead more
Seattle

Dit is al de laatste plaats die ik samen met Douwe bezoek, voordat hij naar huis gaat 😞 We hebben een toptijd gehad de afgelopen weken!
Pike place market in Seattle was erg leuk om te zien. EnRead more
Vancouver, Canada (deel 2)

Terug in Vancouver, maar deze keer kamperen met papa en mama!
Manning park, Canada

Grand Forks, Canada

Onderweg zien we ontzettend veel bos, bergen en riviertjes. Soms lijkt er geen eind aan te komen! Maar ik mag niet klagen: ik zit achterin de camper te ontspannen, terwijl ik als een koningin wordRead more
Fort Steele, Canada

1 juli is Canada day! Overdag bezoeken we een historisch dorpje en 's avonds is er vuurwerk.
We logeren bij familie, die een prachtig huis hebben. Er lopen herten door de tuin en overal vliegenRead more
Calgary, Canada

Washington, D.C.

Waar beter Indepence Day vieren dan in Washington? Tenminste, dat dacht ik... Het was een stuk minder spectaculair dan ik had gehoopt. De parade op Constitution Avenue was nogal oubollig metRead more
Philadelphia

Eigenlijk was ik bang dat het een beetje zou tegenvallen, omdat mensen het vaak over Washington en New York hebben en Philadelphia overslaan. Blij dat ik dat niet heb gedaan: het is een hartstikkeRead more
Niagara Falls

Wooow, impressive!
Ik heb de trein genomen vanaf Philadelphia naar Niagara falls. Het uitzicht was mooi, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De trein had 2 uur vertraging opgelopen, waardoor ikRead more
Mary de Vries
Schattig!
Tom de VriesLeuke foto's allemaal!
Tom de VriesJe maakt wel veel mee zo. Hoe smaakte de kangoeroe?