FindPenguins
    • Следите за нами
  • Регистрация
Показать на карте
  • Astrid van der ZouwenEcuadorПутешественник

Bestolen, maar we zijn nog heel

2 июня 2018 г., Эквадор ⋅ ⛅ 23 °C

Vanochtend met het opladen van de fietsen, zijn we bestolen. Karins stuurtas met hele hebben en houden is weg en haar rugzakje. Terwijl ik notabene aan het kijken was of ik nog iemand zag, in het zicht van de fietsen, is er een voortas van mij gebietst, met alle kookspullen. Het leken wel spoken, zo snel ging het, en echt niemand te zien.
    Politie, passen blokkeren, verzekering bellen en daarna via een soort industriegebied (olie en zout) naar San Pablo zodat we morgen relatief snel de bus kunnen pakken naar Guayaquil zodat we maandag naar het consulaat kunnen voor een paspoort voor Karin.
    Onderweg nog een museum, speciaal aanbevolen in de reisgids. Dicht. Dak was er af gewaaid of zo.
    Leuk hier joh!

Посмотреть перевод
    Tonnie van der Zouwen

ПутешественникSterkte!

Barbara de Groot

ПутешественникIk wil vooral een 'like' geven om jullie een hart onder de riem te steken... dit is gewoon zoooo niet leuk. Hoop dat alles snel geregeld is. Knuffel 🤗

Edo, Ilse en Mats van der Zouwen

ПутешественникAgossie, ook dat nog.... Sterkte met het regelen. Laat maar weten als ik vanaf hier iets kan of moet doen. Liefs, E.

Еще 5 комментариев
    4 лайка