• 10-8-2025 Alweer thuis

10 augustus, Nederland ⋅ ☀️ 25 °C

Het koelt 's nachts precies genoeg af om onder mijn slaapzak te liggen. Lekker hoor. We staan op een natuurcamping, dus weinig lampen. Leuk, ga ik sterren kijken als ik vannacht moet plassen. Hahaha, mega volle maan. Een schijnwerper is er niks bij. Geen sterren dus.
    Ontbijt in een lekker zonnetje en tegen tienen vertrek richting Raalte. Mooie weggetjes en Raalte door kan ook heel mooi. Jammer dat de Jumbo pas om 12 uur open gaat.
    Daarna langs alweer het Overijssels kanaal naar het zuiden. Maar anders moet je langs een drukke weg. Op een gegeven ogenblik wordt het een hartstikke leuk kronkel fietspad door een bos, terwijl je toch nog steeds langs het kanaal fietst.
    Boodschappen in Bathmen, waar we komen via wat gekronkel met alweer leuke paadjes.
    Lunch bij het bruggetje over het kanaal. Het pontje Gorssel is net zo'n pontje als gisteren, en kan de stroom fietsers ook maar net aan. We wachten op de volgende. Best fijn, want het terras waar ik me op verheugd had zit knetter vol. Dus door naar huis. Aad Jan en Barbara hebben een rot bericht gehad en willen vanavond nog naar Arnhem. Dus eigenlijk komt het zo goed uit. Half 4 hangt de tent al in de schuur. Weer geen foto's. Dat is het nadeel van leuk gezelschap, dan denk ik er niet aan of ik neem er geen tijd voor.
    Het valt me wel tegen hoe moe ik ben van 56 km. Maar het is wel onze verste afstand dit kanaaltjes weekend.
    Meer informatie