17-9-25 Thuis

Gisteravond stond ik te kletsen met de schoonmaakster. Het gat van niets, blijkt toch het echte Gat van Zus geweest te zijn. Lachen.
Het lijkt blauw, ik kan droog ontbijten, maar het begint te regenenLäs mer
2025-09-16 Zandsculpturen Garderen

Ik ontbijt voor de tent! En heerlijk geslapen op mijn nieuwe matje, geen pijn!
Om even voor elven vis ik Dirk op bij de bus, na de gigantische afstand van anderhalve kilometer gefietst te hebben.
EnLäs mer
15-9-25 Garderen

Laat plannen maar aan mij over. Morgen heb ik afgesproken met Dirk in Garderen om daar de zandsculpturen te bekijken. En aan de website te zien is Thomas daar een houten beeld aan het zagen!
MaarLäs mer
14-9-25 Monumentendag Zutphen 2

Paulien had gelijk! Er zijn meer dingen alleen op zondag open dan alleen op zaterdag. En nu rijdt er een paardentram, gisteren niet.
Veel dingen zijn wel pas vanaf 12 of zelfs 13 open, dus ik vertrekLäs mer
13-9-25 Monumentendag Zutphen 1

Even na 10 uur ben ik in Zutphen, ik heb het druk. Bij Capella gezegd dat ik niet meer wil zingen op monumentendag. Fermata zou op zondag zingen, dat vind ik acceptabel, zaterdag is altijd leuker. DusLäs mer
24-8 Home sweet home

Ontbijt in de tent, want het miezert af en aan. Tent dus ook zeik, hang ik hem i.i.g. niet voor niets uit straks.
En ondanks mega grijze wolken blijft het dan gewoon droog!
Na een paar kilometer benLäs mer
23-8 Heerden

Wat een geniale dag. Vannacht regen, overdag aldoor dreigende wolken en maar 3 spatten. Zelfs de tent kan redelijk droog mee.
Tot het laatste moment getwijfeld of ik naar huis zou of richtingLäs mer
22-8 Tussen Nijkerk en Voorthuizen

Gisteravond zat Richard mij te stangen toen ik vertelde dat mijn tent gelekt had, maar nu geplakt. Hij zou de tuinslang er op zetten met druppels, ook voor het vakantiegevoel. Connie op de buienradar:Läs mer
21-8 Cothen

Ja! Ik sta in de ochtendzon! Op die hele kleine boompjes na, waar de zon maar moeilijk overheen komt. Met wat schuiven kan ik redelijk warm ontbijten (koude wind!). En de tent vangt later wat zon omLäs mer
20-8 Lienden

Tsja, dag 2. Ik was speciaal ver van het toiletgebouw gaan staan voor de ochtendzon. No hay. Maar de tent is best droog, dat valt mee. In slaap vallen viel niet mee, toch weer pijn en toen ik daarLäs mer
19-8-25 Lobith

Omdat de Lidl geen eigen merk sensitive tandpasta meer verkoopt, en deze wel het beste werkt bij mij, besluit ik naar Duitsland te fietsen, daar hebben ze het nog wel. Dichtsbijzijnd is Emmerich, dusLäs mer
10-8-2025 Alweer thuis

Het koelt 's nachts precies genoeg af om onder mijn slaapzak te liggen. Lekker hoor. We staan op een natuurcamping, dus weinig lampen. Leuk, ga ik sterren kijken als ik vannacht moet plassen. Hahaha,Läs mer
9-9-2025 Strenkhaar (Lemelerveld)

Ontbijt in de zon met een eitje. Gisteren onderweg gescored bij zo' standje onderweg.
Daarna met vooral wind mee via allemaal mooie fietspaden naar Hattem. Ik dacht dat dat er anders uitzag de vorigeLäs mer