Omdat de Lidl geen eigen merk sensitive tandpasta meer verkoopt, en deze wel het beste werkt bij mij, besluit ik naar Duitsland te fietsen, daar hebben ze het nog wel. Dichtsbijzijnd is Emmerich, dus dan die.
Ik ben een uur bezig met weggaan, planten nog een keer water, Mauri extra eten, toch nog even op Move kijken hoe het met de verkoop van de Nijenrode gaat (18 bezichtigingen ingepland!) etc.
Maar het lukt toch om te vertrekken, oh nee toch niet, petje vergeten. Ik ben de rest van de dag erg blij dat ik terug gegaan ben, want ik fiets aldoor recht tegen de zon in.
Doe voor de verandering eens foto's in Bronckhorst.
Laatste stuk naar Emmerich lijkt me vreselijk, is er toch een leuke route. Extra genieten dus. En 14 tubes tandpasta gekocht (alles wat er was). Terwijl ik in mijn toilettas expres zo'n zielig restje heb vanwege het gewicht.😂 En en en: ze hebben die zonnebrillen weer met de verwisselbare glazen. Hoera! Ik ben nl. aan mijn laatste bezig. Dus daar ook maar 3 van gekocht. Ik moet ze wel uit de dozen halen om alles mee te krijgen.
Fiets langs de Rijn richting Lobith naar de camping. 76 km! En ik moest zelfs nog af en toe klimmen, 's Heerenberg bijvoorbeeld heet niet voor niets zo.
Bekaf maar heel blij dat het weer lukt.もっと詳しく
旅行者Jaaaaaa wat fijn zeg!!!
旅行者Dat is snel!
旅行者Goeie score zeg!!