Dag 1 Battambang

Vandaag was een goed gevuld dagje.
De voormiddag bestond voornamelijk uit administratieve taken. Zo hebben we onze E-visa voor Vietnam aangevraagd en nog wat busjes geboekt.
Rond de middagRead more
Vandaag was een goed gevuld dagje.
Rond de middagRead more
The second city of Cambodia. Couldn't be more different from Phnom Penh, less busy, quieter streets, more Cambodian but very hot! I travelled here by the Royal Cambodian Railway which was slow yetRead more
Die Busstation gefunden, von Lina und Sebastian verabschiedet, nun sind wir auf uns allein in einem fremden Land unterwegs. Das Einchecken war total easy und dann beim Einsteigen in den Bus die ersteRead more
Za sončni zahod se zapeljem na en hribček malo bolj izven mesta, na vrhu katerega so različne pagode.
Družbo mi delajo nagajive opice, ki brskajo po smeteh za ostanki hrane🐒.
Battambang jeRead more
Najamem motorček, tak simpatičen rumeno oranžen avtomatik🧡.
Odločim se raziskat bližnjo okolico mesta na severu. Vozim se po prikupni cesti skozi naselje ob reki. Palme povsod🌴, vroče je.Read more
Eine hässliche Landschaft, keine besonderen Orte. Es stinkt, es ist wahnsinnig dreckig. Straße sind bescheiden. TukTuks hier kind of funny, aber damit 4h herumfahren eine Qual. Aber: das Leben hierRead more
Heute ging's mit unserer Gastwirtin Anut zum kambodschanischen Frühstück auf den Zentralmarkt. Hier essen die Locals. Es gibt ALLES. Wir haben uns mit gedämpften Nudeln mit verschiedenen Gemüsen,Read more
Vandaag keerde we terug naar Siem Reap.
Onze dag bestond uit de bus nemen en een winkeltje/marktje bezoeken.
Veel beeldmateriaal hebben we niet…. Maar hier zijn enkele random sfeerbeeldjes 😉😂
Onze dag begon vroeg met een lokaal ontbijt van bamboo sticky rice. Een kleefrijst gestoomd in bamboe met bonen en kokosnootmelk. Onze gids bracht ons vervolgens naar een killing field waar heel watRead more
Evo, počasi nadaljujem pot, sem si pa rezervirala avtobusno karto za popoldne, da imam še eno prijetno umirjeno jutro v Battambangu☀️!
Sprehodim se po lokalni tržnici, ki v dopoldanskih urahRead more
Traveler
Met de trein naar Oostende tshoeke tqhoeke tuut tuut
Traveler
Daar staken de spoorwegen tenminste niet 🤭
😍