17.diena:Sant Pere Sallavinera-Bellprat
5. oktober 2017, Spania ⋅ 🌙 19 °C
35km, 760m kāpums. Šodiena izvērtās ļoti interesanta-primāri tādēļ, ka bija ūdens problēma, bet sāk parādīties eksotika. Bet nu par visu pēc kārtas. Iepriekšējo nakti nakšņojuLes mer
18.diena:Bellprat-Montblanc
6. oktober 2017, Spania ⋅ ⛅ 17 °C
40km, 840m kāpums - un tas viss par 1,5h ātrāk nekā iepriekšējo reizi, kad bija 40km.
Nē, es neesmu uzkāpis Monblānā, es esmu nokāpis uz to. Tā ir pilsētiņa Katalonijā, kuras kempingaLes mer
19.diena:Montblanc-Salou
7. oktober 2017, Spania ⋅ 🌙 18 °C
Q17km. No rīta pat sapņos nerādījās, kāda izvērtīsies šī diena. Vairāku sakritību kopums aizved mani pie jūras. Tagad sēžu promenādē pie pludmales un rakstu. Viss sākas ar to, kaLes mer
20.diena:Salou
8. oktober 2017, Spania ⋅ 🌙 19 °C
Šodien nav kilometru, vismaz oficiālu. No rīta izstaigājos pa krastu un izlemju palikt šeit vēl vienu dienu - nedaudz atpūsties. Pa dienu 26º, ūdens kā piens - pēcpusdienā bikiņLes mer
21.diena: Salou-La Riba.
9. oktober 2017, Spania ⋅ 🌙 17 °C
Šodien ar mugursomu 8km, 150m kāpums cauri mazai pilsētiņai , kas uzcelta stāva kalna nogāzē.
No rīta bikiņ pasauļojos, eju jūrā - tā ir tik silta, ka negribas iet ārā.
VilciensLes mer
22.diena:La Riba - Salou
10. oktober 2017, Spania ⋅ ⛅ 23 °C
Ir skumji ap sirdi un tāda nepabeigtības sajūta. Kalni jau otro reizi mani aizraidīja prom. Vakar vakarā sāka sāpēt dzeroklis. Šorīt, pēc pusgulētas nakts, galva kā bluķis un dodos uzLes mer