• Quang Nhat Hotel, Nha Trang

26 Februari 2016, Vietnam ⋅ ⛅ 26 °C

Vi ankom til Nha Trang efter en bustur på omkring 6 timer, hvor buschaufføren, på trods af intet udsyn pga. tåge, virkelig havde kørt til. Vejret i Nha Trang var heldigvis 5 grader varmere end Da Lat og vi kunne igen gå i shorts og tank top (puha). Da vi ankom om eftermiddagen nåede vi ikke meget andet end at gå rundt i Nha Trang og opleve byen. I Nha Trang er der fyldt med europæere, dog kun østeuropæere - mere specifikt russere. På restauranterne står menuen på russisk, vietnamesisk og engelsk.
    På anden dagen slappede vi af i byen og blev endnu en gang forbløffede over hvor mange russere der var. Aftenen gik med at spille kort inden vi tog hjem og sov tidligt.
    På den tredje dag tog så vi Ba Ho vandfaldet, der var utroligt flot. Turen derop var lidt hård, men det hele værd. Efter vandfaldet så vi Po Nagar Cham Towers, som er 4 templer, der blev bygget imellem det 7. og 12. århundrede. Templerne delte mange karaktertræk med templerne i Angkor. Efter templerne skyndte vi os hjem, fordi vi skulle nå en natbus til Hoi An. Det blev til 12 dejlige timer i en tætpakket bus.
    Baca lagi